Bára Niničová kritizuje Pomejeho: Je mi za něj trapně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bára Niničová kritizuje Pomejeho: Je mi za něj trapně!

Niničová se nestačí divit, jaké šaškárny vedení Primy Pomejemu dovolí.
Niničová se nestačí divit, jaké šaškárny vedení Primy Pomejemu dovolí. (Petr Novotný)

Tvrdou kritiku od své předchůdkyně Báry Niničové (31) si vysloužil nový moderátor primáckých VIP zpráv Jiří Pomeje (47). Sexy blondýna je naprosto šokována tím, co se během Pomejeho služeb na obrazovce děje!

Niničová odešla z Primy po vzájemné dohodě. Některé zdroje tvrdí, že ji vyhodili právě kvůli průšviháři Pomejemu. Ať už to bylo jakkoliv, šaškárny, které předvádí její nástupce, Báru nenechávají klidnou.

„VIP zprávy jsou součástí zpravodajství a já jsem velice překvapená, kam až se dá zajít a co vše je možné vidět ve zpravodajství! Ale třeba si to své diváky najde…,“ řekla deníku Aha! Niničová, která mj. viděla i středeční relaci, kterou Pomeje kvůli sázce musel uvádět v potápěčské výstroji.

„Naše dvouapůlletá dcera se smála od ucha k uchu, když viděla bazének a delfína,“ poukázala Niničová se zjevnou ironií na infantilnost některých gagů jejího nástupce.

Pomeje sklízí kritiku i od řady diváků, kteří doufají, že k šaškárnám jako on nesklouznou jeho kolegyně Ivana Gottová (36) a Laďka Něrgešová (36). „Zůstanu svá,“ vzkázala Ivana divákům slovy slavné písně svého muže Karla Gotta (72). „Nebojte!“ ujistila je.



Přečtěte si
senegallia
1. 4. 2012 • 10:32

Vůbec nechápu, čí to byl nápad angažovat Pomejeho do zpráv. Je nejen nechutný kecama, které tam předvádí, notabene jeho vzhled připomíná "váguse", který nemá ani slušné vychování a smrdí korunou. Jeho vyjadřování a vulgarismy, kterými se předvádí, nemají hlavu ani patu, Myslí si jak není vtipný, ale ukazuje tím, jak je omezený a hloupý a že to nemá v té palici ani srovnané. Kdyby byl soudný, tak nepoleze tam, kam nepatří a co mu ani náhodou nesedí. Každopádně si sednul s Bartošovou - oba socky, oba jak "vágusové, hluboko do kapsy a jednání sedláka... Ti dva k sobě patřili. Když porovnám jeho a Štaidla - na to kolik let má Štaidl, tak je to pořád "frajer", který to někam dotáhl, něco dokázal a má vychování a ti dva mu nesahají ani po kotník. Pomeje se cpe tam, kde na to vážně nemá, je trapnej, neupravenej a ještě když promluví, tak je všem normálním lidem jasné, že se jedná o chlíváka. Vizáž a hlas Pomejeho, tyto zprávy jen kazí a já osobně zprávy s ním přepínám na jakýkoli jiný program....Větší trapnost TV udělat snad ani nemohla.

solochov
26. 3. 2012 • 12:40

solochov
26. 3. 2012 • 12:38

Přesně tak, Niničová mluvila jako Čejková, odporná pražanda s klasickým dialektem. Nedalo se to poslouchat.

solochov
26. 3. 2012 • 12:37

Myslím, že o tohle se už dávno postarala Gottová.

solochov
26. 3. 2012 • 12:37

Mnohým lidem bylo zase trapně za vás, Báro.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.