Rozvod Vondráčkové a Plekance: Prohrála první kolo boje o syny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Rozvod Vondráčkové a Plekance: Prohrála první kolo boje o syny!

Lucie Vondráčková, Tomáš Plekanec.
Lucie Vondráčková, Tomáš Plekanec. (Foto Aha! – Jaroslav Legner, Facebook.com, profimedia.cz)

Natáčení komedie Léto s gentlemanem jí loni pomohlo přijít na jiné myšlenky. Na premiéru ale Lucie Vondráčková přiletět nemohla. Čeká v Kanadě na vynesení rozsudku odvolacího soudu.

Zpěvačka a herečka se odvolala proti rozhodnutí soudu, že Tomáš Plekanec, s nímž se rozvádí, může odvézt syny do České republiky. „Děti zůstavají se mnou v Montrealu,“ sdělila Aha! Vondráčková. Věří, že její požadavek, aby synové žili tam, kde se narodili, kde mají kamarády a kde jsou doma, soud pochopí. „Je pro mě zásadní, aby se cítili dobře a nebyli pod žádným tlakem,“ dodala Lucie.


Doma jí drží palce hlavně táta Jiří Vondráček (68). „Jde o to, kde budou kluci studovat. Jestli v Kanadě, nebo v Čechách,“ řekl Aha! muzikant, který na premiéře zastupoval svou dceru.

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jannna
21. 2. 2019 • 13:17

Stačí když si Lucka přečte titulky a ví za koho pisálkové kopou. Jenom těch lží co si o sobě přečetla a komu to k čemu pomůže. Soud ještě neskončil ,tak se neradujte předčasně.

l.amatrish...@...
20. 2. 2019 • 23:01

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

AliAlice
17. 2. 2019 • 10:29

Vždyť Vondráčková sdělila světu,že její vydělané peníze šly ny pejsky....tak teď když nemá podle jejího otce ani na chleba,tak ať brnkne pejskům...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.