Vondráčková na kolenou: Jsem mezinárodní zločinec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková na kolenou: Jsem mezinárodní zločinec

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Těsně před Vánoci, kdy si lidé užívají pohody a rodiny, vygradovala rozvodová bitva Lucie Vondráčkové (38) a Tomáše Plekance (36) na maximum. Hokejista na svou manželku podal žalobu. Zpěvačka totiž původně chtěla na svátky odjet s dětmi na Kubu, rázem se z ní tak stal mezinárodní zločinec.

Protože jsou zimy v Kanadě opravdu kruté, chtěla se i s dětmi jet ohřát do tepla. Jak ale sama tvrdí, dovolenou musela zrušit. Její manžel podal na zpěvačku žalobu za únos. „Ano. Podle manželovy žaloby jsem měla unést syny do Kanady, kde od narození žijí. Jsem mezinárodní zločinec…Přitom manželovi vůbec nebráním, aby se s dětmi stýkal. Chtěla jsem, aby za námi přijel aspoň na Vánoce. Několikrát nám řekl, že nemůže, protože má moc práce. Chtěla jsem vzít děti do tepla na Kubu, ale tatínek si to dva dny před naším odjezdem rozmyslel a přiletěl i s maminkou a s paní Šafářovou. Byly to tak trochu jiné Vánoce,“ svěřila se zpěvačka týdeníku TÉMA.

„Pan Plekanec podal naprosto standardní návrh pro případ, že se jeden z rodičů, bez souhlasu druhého rodiče, svévolně zdržuje s nezletilými dětmi v místě, se kterým druhý rodič nesouhlasí. Matka dětí nebyla nikdy nikým obviněna z únosu!“ vyvrací Plekancova právnička Radoňová podle Blesku nařčení Vondráčkové, které zveřejnila před Vánocemi.

Dětem byly odebrány pasy, a tak se cesta na Kubu nekonala, ale ani domů do Čech. Vánoce tak synové sice neplánovaně strávili i s otcem, který dorazil společně se svou matkou a přítelkyní Šafářovou, ale atmosféra v rodině asi nebyla plná pohody a klidu.

 Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
15. 4. 2019 • 18:21

Mezinárodní zločinec, Lucie V., nejste. Jen neskutečná manipulátorka, která nechá i svého advokáta prohlašovat oficiálně nepravdy. Vy chcete žít navěky v Kanadě? Vy jste nečekala rozpad manželství a ničeho jste si nevšimla? Manželství bylo v pořádku až do června? A proč jste tedy rozvod chystala? Asi až po premiéře světového díla Perfect kiss !? Nikdo vás nežaloval pro únos v Haagu a nikdo neutekl od dětí. To vy jste podvodem zůstala v Kanadě, ačkoli jako doprovod pracujícího manžela jste se měla vrátit. Chystala jste rozvod a lhala jste asi stokrát. Vše kvůli penězům. Měla byste se stydět. Ale na to asi nemáte.

fido2
14. 2. 2019 • 12:47

Plekavec byl stále v čudu, v hlavě puk a peníze. Lucka je skromná, milá, pracovitá, krásná ženská. Úplně jiná než namistrovanec, tak není divu, že si nerozumí.

jackpot
12. 2. 2019 • 02:12

Borko, Safarova zabodovala na OH a byla uspesna ve svem oboru! A co Lucie? Ma VS ale to ma dnes kdekdo. Pak ma na protekci vytvorenou karieru. Byt vami tak bych tu uspechy tech dvou radeji neporovnavala..

jackpot
12. 2. 2019 • 02:06

Tu armadu fanousku bych brala s rezervou. Pisou ji furt ty same. Ona jim tam dava smajliky a srdicka. Si holky vystaci..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.