Unesli a mučili šéfa: Nedával jim výplaty… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Unesli a mučili šéfa: Nedával jim výplaty…

Zaměstnanci nedostali více než půl roku výplatu.
Zaměstnanci nedostali více než půl roku výplatu.  (Foto scom)

Sedm zoufalých. Ne, to není pokračování legendárního westernu o skupině původně statečných pistolníků. Tak se cítili zaměstnanci jisté soukromé indické firmy, jimž šéf dlužil už sedm měsíců výplaty. Dvakrát ho proto unesli, a dokonce mučili!

Jistý Sujay (23) vlastnil nedaleko Bengalúru technologickou firmu, kvůli finančním ztrátám však začátkem března zkrachoval. Tím ale naštval sedm zaměstnanců ve věku 23 až 25 let, kteří od něj za více než půl roku nedostali výplatu.
Čtyři z nich ho proto 21. března unesli a rozhodli se z něj své peníze vymlátit! Nepovedlo se, a tak o čtyři dny později únos a mučení zopakovali. To už se k nim ale přidali i zbylí tří zaměstnanci. Zuboženého šéfa propustili až po dvou dnech poté, co přísahal, že jim peníze opravdu dá. „Sujay na ně překvapivě nepodal žádnou stížnost. Co mu udělali, jsme zjistili až poté, co se pokusil spáchat sebevraždu tím, že spolykal asi třicet tablet jedu na krysy,“ uvedl zástupce policejního komisaře Rahulkumar Shahapurwad. Postupně byli všichni zaměstnanci zatčeni a momentálně probíhá vyšetřování.

Přečtěte si
minkamalla@...
11. 4. 2019 • 18:12

Nevěřte dietám! To je nehorázná lež, zhubnout pomůže přírodní >> >> www.SlimExtrem.Com

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.