Princezna Lada Marie Kyselková (†83): ZNEUŽÍVALI JI KVŮLI PENĚZŮM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Princezna Lada Marie Kyselková (†83): ZNEUŽÍVALI JI KVŮLI PENĚZŮM!

Marie Kyselková.
Marie Kyselková. (Foto Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, A. Malachovský)

Princezna Lada umírala nešťastná! Do její smrti totiž nedošlo ke sblížení s jediným synem, kterého Marie Kyselková (†83) měla s hercem Petrem Haničincem (†77). Místo radosti Ondřej Haničinec (58) přinesl své matce v životě jen samé trápení.

„Kdybych chcípla, tak Ondřejovi je to úplně jedno,“ řekla deníku Aha! smutně bývalá herečka v den, kdy jí bylo 80 let s tím, že syna neviděla a neslyšela přes tři roky. „Nevěřím už, že se někdy sblížíme, protože k tomu je třeba, aby mezi námi došlo k vzájemnému pochopení a smíření. A to můj syn asi už nedokáže. Ondřej se nám s Petrem prostě nepovedl,“ přiznala otevřeně Kyselková, která Ondřeje pod svým srdcem nosila právě ve chvílích, kdy natáčela legendární pohádku Princezna se zlatou hvězdou.



Ručičky dozadu

Práce od samého počátku mladému Haničincovi příliš nevoněla. Navíc holdoval všemu možnému, alkoholem počínaje a drogami konče. Peníze na své radovánky ale neměl, a tak pořád natahoval ruku. A ubohá matka, která se živila jako vrátná vysokoškolských kolejí na pražském Strahově, dávala tak dlouho, až zjistila, že už nemá z čeho!

„Potom jsem přišla na to, že mě Ondřej totálně zruinoval a že mi to úplně zničilo mateřský srdce. Musela jsem tedy utáhnout všechny kohouty a přišla tak o syna,“ konstatovala nešťastná máma. Tehdy se rozhodla přistoupit k radikálnímu řezu a poprosila jednu ze svých dcer, které měla s druhým manželem, aby Ondřejovi sdělila, ať už ji nikdy nekontaktuje. A tak se přestala se synem stýkat a nevolali si ani na Vánoce.



Vzdala se kariéry

Rodičovské pouto bylo přetrháno. „A to bolelo moc. Moc, vždyť já se po narození Ondřeje vzdala kariéry jen proto, abych se mohla starat o něho a manžela. Chtěla jsem, aby žili jako v bavlnce. Od Petra jsem se za to ale dočkala jen samého zahýbání a ponižování. A syn? Ten se na mne nakonec vykašlal a jenom mě ždímal,“ konstatovala hořce herečka.
K Ondřejovi se vyjádřila pak už jen krátce: „Když mu bylo devatenáct let, Petr mu pořídil půdní byt. S první ženou má syna Štěpána, ten se také nepovedl. S druhou ženou má dvě skvělé děti a já mám prima snachu, se kterou se vídáme.“

Kamarád Niederle: Ondřej se choval divně
To, že se situace nezměnila ani před odchodem princezny Lady, která v pondělí zemřela doma ve spánku, potvrdil deníku Aha! její soused a kamarád herec Ivo Niederle (89). „Když Nanynka po operaci krčku přestala být pohyblivá, párkrát se u ní doma objevil. Jestli to bylo jednou za rok? Tak nějak, možná. Ondřej se choval divně a Nanynku to moc trápilo,” prozradil představitel poručíka Ládi ze seriálu Třicet případů majora Zemana.

Na video s Marií Kyselkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.