Obermaierová o pobytu v nemocnici: Nebylo to utrpení, ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Obermaierová o pobytu v nemocnici: Nebylo to utrpení, ale…

Jaroslava Obermaierová
Jaroslava Obermaierová (Foto: archiv Blesku)

Oblíbená herečka Jaroslava Obermaierová (72), která si v posledních měsících po zdravotní stránce užila své, promluvila o pobytu v nemocnici a také přiznala, že se po všech těch peripetiích dala konečně dohromady.

Poté, co měla úraz nohy, ji postihla nemoc, se kterou opět skončila v nemocnici. Obermaierová v posledních době trávila pomalu více času ve špitále než doma. Avšak po půlročních zdravotních problémech se konečně blýská na lepší časy.

Někdo by čekal, že jako herečka bude mít v nemocnici vlastní pokoj, který bude plně vybaven funkčním zbožím a nebude mít si nač stěžovat. Avšak opak je pravdou. Herečka musela během pobytu sdílet pokoj s dalšími pacienty, ale protože Obermaierová není žádná primadona, zvládla to jedničku.

„Naposledy jsme leželi na pokoji ve čtyřech, protože nebylo místo. Nebylo to ale utrpení. Každý tam měl svou bolest, tak si hýčkal svoji nemoc. Svých nemocí si musíme vážit, protože můžou přijít horší. Tak jsme si je všichni opatrovali. Neměla jsem s tím problém,“ zavzpomínala herečka podle týdeníku Sedmička.

„Měla jsem strašně příjemné pacientky, i když jsme tedy nejraději sama. Vlastně to ale není úplně pravda. Předtím jsem byla na pokoji sama to zas taky není úplně dobrý, protože když jste úplně sám na pokoji, občas chce člověk někomu něco říct a nemá komu. Navíc v tom Benešově měli televizi, která to měla podobě jako v šedesátých letech. Tam byla dva programy. To bylo zajímavý. Syn mi musel přivézt mou televizi, abych aspoň, když už nechodím, mohla přepínat,“ dodala se smíchem podle týdeníku Obermaierová.

 Obermaierová alias Nyklová z Ulice rapuje v klipu idiota Mária! Bude z toho mít smrt?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pavucinka
20. 1. 2019 • 15:14

Je ke svému přírodnímu typu správně upravená - žádné násilí, a násilné a radikální změny. Tak to i být.

zamlzena
20. 1. 2019 • 13:28

Děkujeme, že neabsolvujete plastické operace, a vypadáte dobře, i tak o něco mladší. Člověk si nemá plést dny, natož měsíce nebo i roky v kalendáři, z toho může vzniknout závislost a nepořádek v hlavě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.