Anička Slováčková potopila mámu Patrasovou: JE TO LEŽ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Anička Slováčková potopila mámu Patrasovou: JE TO LEŽ

Anička není šťastná, že její matka pije
Anička není šťastná, že její matka pije (archiv Blesk)

Herečka Dáda Patrasová po nehodě při které nadýchala tvrdila, že jde o zbytkový alkohol. Den před tím prý popíjela s dcerou Aničkou Slováčkovou víno. Jenže dcera její verzi shodila, podle ní to tak nebylo.

Stačila jediná věta a Patrasové výmluva byla doslova rozmetána. „Mámu jsem viděla jen na Štědrý den,“ prozradila Blesku Slováčková.

„Na Štědrý den jsme u ní byli všichni,“ prozradila Anička s tím, že ten den k Dádě dorazil i Dádin manžel Felix Slováček a Felix mladší, který sebou přivedl i oba malé syny. Jejich veselí ale příliš dlouho netrvalo. „V pět hodin jsme už šli každý k sobě. Od té doby jsem se s mámou neviděla,“ dodala Anička.

Patrasová už lhala o loňských Vánocích, kdy se jejich štědrovečerní hostina konala u Aničky. Oblíbená herečka tehdy tvrdila, že strávila Vánoce s rodinou, jenže Felix Slováček ji prásknul. „Dagmar měla dorazit, ale bez omluvy se neukázala,“ prozradil tehdy muzikant a Aničce nezbylo, než jeho sova potvrdit.

 Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
hejhej
28. 12. 2018 • 12:58

Anička matku nepotopila, jen řekla pravdu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.