Hvězdný moderátor Marek Eben (60): NOČNÍ MANÉVRY PO STARDANCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězdný moderátor Marek Eben (60): NOČNÍ MANÉVRY PO STARDANCE!

Moderátor Marek Eben
Moderátor Marek Eben (Marek Pátek)

Tisíce kilometrů a deset bezesných nocí. I to byla letošní StarDance pro Marka Ebena (60). Moderátor trávil kvůli manželce Markétě Fišerové (58), která je připoutaná na invalidním vozíku, dlouhé hodiny v autě.

Deset týdnů, po které trvala letošní taneční soutěž, daly Ebenovi pořádně zabrat. „Jsem rád, že žiju, protože v mém věku to není už tak snadné někam jet,“ prozradil Eben po skončení finále.

Noční manévry

„Každý večer jsem jezdil z Výstaviště v pražských Holešovicích do Karlových Varů. I dneska jedu. Pojedu ale v hluboké noci, protože dnes je ještě večírek po finále,“ svěřil moderátor v sobotu. „Ale jsem na to zvyklý, že jezdím dálky a přijíždím v noci nebo nad ránem domů. Když hrajeme někde s kapelou, tak se vracím domů běžně ve čtyři ráno,“ prozradil Eben, který se snaží každou volnou chvíli trávit s manželkou, která je po mozkové příhodě v roce 1986 připoutaná na invalidní vozík. Eben tak kvůli ní každou sobotu dvakrát absolvoval cestu dlouhou 140 kilometrů, která trvala dvě hodiny.

Píše až do rána

Marek je vůbec noční pták. Když je doma, probdí mnoho hodin u počítače. „Finální scénář posílám na produkci v sobotu nad ránem, a když je tam v jednu, napíšou – dneska nějak brzy! Protože běžně to bývá ve tři, v půl čtvrté...“ prozradil na sebe Eben. „Ta poslední noc před přenosem bývá dost náročná!“ poznamenal.

Bude i u desátého ročníku?

Probdělé noci čekají Marka Ebena i v novém roce. „Už víme, že příští rok dvanáctého října odstartujeme desátý ročník StarDance. Marek Eben s Terezou Kostkovou samozřejmě zůstávají jako moderátoři, ale kdyby náhodou nechtěli, tak bychom to museli řešit,“ prozradil po sobotním finále ředitel České televize Petr Dvořák (54) s tím, že už dokonce mají v hledáčku některé ze soutěžících. „Máme předběžné nominace, ale ještě nemáme žádné jméno potvrzené jistě, takže zatím nikoho neprozradím,“ dodal ředitel.

 Kostková ze StarDance o Marku Ebenovi: Nejsme kámoši!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
18. 12. 2018 • 10:08

pelagie.... v tom máš pravdu, že každý je nahraditelný, což platí i v životě. Tyto dva moderátoři nebyli špatní, ale jde spíše o samotnou podstatu Star Dance a tam to vidím na ubírání se ke komedie show než o podstatu tance...čili třeba ona Halina Pawlovská s takovým Jágrem by byl ideální pár pro komedie show...

pelagie
18. 12. 2018 • 09:44

každý je nahraditelný, a možná že i lepší, nedělejte z těchto dvou bohy....

aveneta
18. 12. 2018 • 08:38

Eben a Kostková v moderování celkem fajn....ale pokud ona 10 řada pozve exoty v tomto směru viz. třeba Halina P versus Jágr, tak to bude opět komedie v rukou diváků, nikoliv o tanci..

DWEI
18. 12. 2018 • 07:04

Marek Eben svým příkladným vztahem k manželce upoutané 30 let na invalidní vozík může být vzorem pro mnohé!!! Znám několik případů z okolí kdy těžkou nemoc partnerky muž neustál Jubilejní 10. ročník bez Marka Ebena a Terezy Kostkové ... to si určitě většina diváků ani neumí představit!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.