Drsná prověrka Ebenova manželství: Hádka s Markétou přímo na ARO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drsná prověrka Ebenova manželství: Hádka s Markétou přímo na ARO

Marek Eben o prvních chvílích po ochrnutí manželky: Pohádali jsme se už v nemocnici!
Marek Eben o prvních chvílích po ochrnutí manželky: Pohádali jsme se už v nemocnici! (archiv)

Když společně složili manželský slib, těžko by Marka Ebena (61) a Markétu Fišerovou (59) napadlo, že to „ve zlém“ se v jejich případě objeví velice záhy a prověří jejich vztah až do morku kosti. Prudké zhoršení zdravotního stavu herečky je nerozdělilo, ale nesmírně těžké bylo tenkrát pro oba.

Dnes už o tom, co se dělo, dovede oblíbený moderátor mluvit s nadhledem. Přitom před 33 lety šlo, jak uvádí extra.cz, o všechno. Manželka Marka Ebena upadla po mozkové příhodě do kómatu, šanci na přežití jí prý tenkrát nikdo nedával. Přesto svůj život vybojovala, nutno podotknout že s obrovskou podporou svého muže.

„Překonat začátky na vozíčku je velmi těžké. Když poprvé na vozíčku vyjedete ven, je to skutečně těžké a nikdo vám to neusnadní… Moje žena se s tím ale nemaže, k tomu svému handicapu přistoupila jakože tak to je, ta situace je teď jiná a nemá cenu přemýšlet nad tím, kdyby jiná nebyla. A málokdo to takhle dokáže, nevím, jestli bych to zvládl přijmout jako ona,“ popsal Marek Eben v pořadu Všechnopárty.

I přes obrovský respekt, jak se ke svému životnímu břemenu Markéta Fišerová postavila, nepopírá Eben, že mezi sebou občas mají roztržky. K první hádce po smutné události došlo podle moderátora už ve špitálu, jak rovněž zavzpomínal v talk show Karla Šípa. „Poprvé jsme se pohádali už v nemocnici na ARO, Markéta nemohla moc mluvit, protože měla tracheostomii, a já potřeboval zjistit, co by chtěla… Myslel jsem, že časopis nebo něco takového. Ne… Náušnice,“ neskrýval údiv nad tehdejším přáním manželky Eben, jak uvádí web extra.cz.

Tereze Kostková přiznala, jaký vztah s Markem Ebenem mají: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.