Po útocích na moderátora StarDance: Velký boj o Ebena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Po útocích na moderátora StarDance: Velký boj o Ebena!

Těžkou hlavu z kritiky si Eben nedělá.
Těžkou hlavu z kritiky si Eben nedělá. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ČT/Mikuláš Křepelka, Herminapress.cz)

Útoky na Marka Ebena (61) rozpálily doběla nejen jeho fanoušky, ale i kolegy z branže. „Tohle jsou blbý podpásovky!“ rozčilil se Aleš Háma (46). Vše rozpoutal kritik Kamil Fila (39), který se do Ebena pustil kvůli jeho údajným sexistickým poznámkám ve StarDance na adresu tančících krásek.

„Z těch žen dělá objekty na čumendu. Těch výroků už má desítky a působí tedy jako starý mlsný kocour, který by si chtěl sáhnout, ale nemůže,“ obul se kritik drsně do moderátora, který byl na obrazovkách vždy vzorem kultivovaného vystupování a chytrého humoru. Přidala se také herečka Miluše Bittnerová (41), kterou prý Eben v době jejího vystupování ve StarDance naštval výroky na adresu jejího nadmíru vyvinutého poprsí. Moderátor se teď ale konečně dočkal i zastání!

Komu leží v žaludku?

První se za něho postavil právě Háma, který moderuje např. pořad Kde domov můj? na ČT nebo komentuje výkony hvězd v novácké show Tvoje tvář má známý hlas. „Můžete mi někdo říct, proč se někdo pořád snaží strefovat do toho Marka? Já tomu vůbec nerozumím?“ začal Aleš na sociální síti. „Tady už dvacet let není nikdo lepší. Projevem, vzdělaností, kultivovanosti, češtinou, charakterem a pokorou! Mám dost vyvinutý smysl pro spravedlnost a tohle jsou tak blbý podpasovky!“ vytočil se Háma s tím, že Eben zřejmě někomu leží v žaludku. „To někomu vadí, že není jako on? Ano, z mého profesního pohledu může někoho štvát, jak dobrý je, ale to je tak všechno. Zkuste se od něj něco naučit!“ vzkázal Aleš Ebenovým kritikům.

Tydýt Pavlásek: Palec nahoru!

Po Hámově výroku se strhla se zastánci lavina. Svůj souhlas přidaly např. zpěvačky Monika Absolonová (43) a Markéta Konvičková (25) či komik a bývalá hvězda StarDance Lukáš »Tydýt« Pavlásek (41). Ten Alešovi za jeho názor poslal gesto mluvící za vše: „Palec nahoru!“

A další se přidávají: Úspěch se neodpouští!

Eva Holubová (60), herečka „Souhlasím s tebou, Aleši!“

Václav Kopta (54), herec a muzikant „Tak mě to nadzdvihlo, že jsem měl chuť někomu rozbít hubu! Blbství, mindráky, závist...“ 

Laďka Něrgešová (43), moedrátorka Top Staru „Úspěch se neodpouští. A pak stačí, aby se našel jeden tydýt, který oficiálně ukáže prstem, a pak je ring volný. Bohužel!“

Vozíčkáři přetancovali i Tvář

I když se v sobotním kole StarDance, které bylo věnováno Centru Paraple a vozíčkářům, nevypadávalo, o sledovanost nebyla nouze. Oblíbenou taneční soutěž si nenechalo ujít 969 tisíc diváků starších 15 let. Šlo o nejlepší výsledek sledovanosti po 20. hodině toho dne. Tanci tak dalo mnoho diváků přednost před finále Tváře, které sledovalo »jen« 767 000 diváků.

Gott plánoval vzpomínkový koncert po své smrti. A Eben čelí šokujícímu nařčení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
26. 11. 2019 • 16:52

Tak Kamilovi F. prekážajú tzv. "sexistické" poznámky ? To sa ale pekne polepšil a zmenil priority ! Pred pár rokmi mu v českej komédii chýbal dostatok vulgárnosti a prasačín : Jeden z jeho názorov : cit. - "Mne nevadia Babovresky preto, že sú hlúpe, ale preto, že sú zvädnuté. Na ľudový humor sú primálo vulgárne a aj narážky na sex majú také ochabnuté. Je to humor impotentných mužov, komédii by prospelo viac prasačín." /z Dennikn.sk - r. 2016/. Dnes už mu asi pre zmenu svieti svätožiara nad hlavou a tak sa pustil do Mareka E. Prečo píše, že on robí zo žien "objekty na čumendu" ? Veď ony sú tam preto, aby boli objekty na videnie a obdiv. Pokiaľ im "čumenie" prekáža, nemali by sa zúčastniť takéhoto programu. A prirovnanie k "starému mlsnému kocourovi" nech si Kamil F. schová pre seba, keď mu znova budú chýbať v nejakom filme - prasačiny.. Myslím si, že tento kritik nie je profesionál - jeho osobný a drzý útok na Mareka E.nemá s odbornosťou nič spoločné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.