Král dechovek Karel Peterka: SKONČÍ TV ŠLÁGR? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Král dechovek Karel Peterka: SKONČÍ TV ŠLÁGR?

Karel Peterka
Karel Peterka (Foto Facebook, YouTube.com, ara)

Život mu letos hází pořádné klacky pod nohy! Šéf TV Šlágr Karel Peterka (67) se po provalení paralelního vztahu rozvedl, pak dostal od milenky kopačky a teď řeší finanční problémy své televize a škemrá na jejích obrazovkách o peníze.

„Klesá zájem o prodej desek, které vydáváme! A také zájem firem o koupi reklamního prostoru. To je momentálně naše hlavní potíž, kterou řešíme,“ řekl Peterka Aha! v reakci na své vystoupení na obrazovce, kdy žadonil u příznivců své stanice o pomoc. „Pokud se nestane zázrak, Šlágr bude muset skončit. Bez objednávek cédéček nepřežijeme,“ vyslal jasný vzkaz divákům!


Miliony za signál
Těm mimo jiné řekl, že Šlágr TV musí měsíčně platit miliony korun za distribuci signálu, aby se její vysílání dostalo ke každému divákovi. „Když odejdeme na satelit, tak budeme jenom na satelitu, ale další dva miliony diváků by nás nemohly chytit,“ prohlásil. 

Vedle něj přitom seděla hvězda Šlágru, zpěvačka Jaroslava Stočesová (48) alias Mára. Žena, se kterou měl milenecký poměr – a když to na něj prasklo, rozvedla se s ním jeho manželka Jana Peterková (60). Po několika měsících mu dala košem i Mára, kterou si ale v televizi nechal. „Po tom všem, co se napsalo, jsme se rozešli. Ale pomáhá mi dál u nás v televizi,“ potvrdil na konci léta.



Přečtěte si
eddnovak@...
30. 12. 2018 • 13:26

Souhlasím s názorem, že Peterka svým odpuzujícím vzhledem nevypadá na šéfa tak oblíbeného TV Šlágr (hlavně střední a starší generace) a moc se divím Máře, že si s takovým "obejdou" začala milostný románek. Vidíme, co všechno dokáže byznys a touha po penězích a teplém místečku. Na druhé straně se musím zastat před kritiky najmě z řad zatrpklých žen Máry: je to bezpochyby hezká "baba", postavově i vzhledově bez chyby a rovněž její pěvecký projev je na vysoké úrovni. Snad by nemusela (s ohledem na svůj věk) dělat ze sebe tak velkého "tajtrlíka" - ale je to její osobní věc, na kolik se cítí.Nezáviďte !

ivoadler
23. 10. 2018 • 16:08

Já se na to občas dívám. Jsou totiž ještě horší programy než Šlágr. Ale v poslední době mi Peterka přijde hodně ustaranej. Asi mu teče do bot. Pro takovou úzce specializovanou televizi je Česko moc malý. Navíc si myslím, že se tam v poslední době víc kecá než hraje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.