Karel Peterka, majitel TV Šlágr: KRÁLE DECHOVEK ODKOPLA MILENKA! Ta, kvůli které se rozvádí s manželkou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Peterka, majitel TV Šlágr: KRÁLE DECHOVEK ODKOPLA MILENKA! Ta, kvůli které se rozvádí s manželkou...

Ještě před pár měsíci měl manželku i milenku, teď už nemá ani jednu.
Ještě před pár měsíci měl manželku i milenku, teď už nemá ani jednu. (Foto Facebook, YouTube.com, ara)

Zahýbal manželce, která kvůli tomu požádala o rozvod! A nakonec se s šéfem televize Šlágr Karlem Peterkou (67) rozešla i milenka Jaroslava Stočesová alias zpěvačka Mára. Podnikatel tak zůstal úplně sám.

„Mára už není má přítelkyně! Po tom všem, co se stalo, jsme se rozešli. Ale pomáhá mi dál u nás v televizi,“ řekl Peterka deníku Aha! bez bližších podrobností. Rozchod tak přišel jen několik dní poté, co vyšlo najevo, kdo za rozvrat manželství šéfa televize plné šlágrů vlastně může.

Černovlasé zpěvačce dal přitom Peterka práci a také kus sebe. Pronajal si kvůli ní v Českých Budějovicích dům, aby se o jejich setkávání nedozvěděla manželka Jana Peterková. Jenže ta si po čase na svazku jeho klíčů všimla jednoho, který neznala a k ničemu nepasoval. Tak si nechala potají udělat kopii a pak sledovala svého muže až do toho domu, kde ho načapala s milenkou v posteli!

ČEKÁ JE MAJETKOVÉ VYROVNÁNÍ

Rozvod Karla Peterky s manželkou Janou ještě není zdaleka u konce. Zbývá dořešit majetkové vyrovnání. „Musíme se nějak hezky dohodnout,“ řekla už v srpnu serveru eXtra.cz Jana Peterková.

 



Přečtěte si
rydlo
26. 9. 2018 • 11:26

Ale je šéfem a pro zvýhodnění svého postavení ve Šlágru Mára nastaví i šeredovi. Lezla po Zmožkovi, ale z toho moc nekáplo, tak přesedlala na „vyšší šarži”! Mára při zpěvu připomíná hopsající střevo, nedá se na ni koukat, radši přepínáme. Už moc se na pořady Peterky nedíváme, už jen proto, že by se tam mohla předvádět Mára a na pořady „Písničky na přání” pokud je uvádí Mára, se nedíváme vůbec!

oldedek
26. 9. 2018 • 10:00

Jó jak přijdou peníze, oteřou se obzory a životní partnerka jde do "pryč" a nejhezčí kluk z ošklivince dostává křídla ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.