Karel Peterka, král dechovek na TV Šlágr: MANŽELKA HO CHYTLA PŘI SEXU S MILENKOU?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Peterka, král dechovek na TV Šlágr: MANŽELKA HO CHYTLA PŘI SEXU S MILENKOU?!

Milenecký vztah se zpěvačkou Jaroslavou Stočesovou ho vyjde pěkně draho.
Milenecký vztah se zpěvačkou Jaroslavou Stočesovou ho vyjde pěkně draho. (Foto Facebook, YouTube.com, ara)

Pořádně divoký rok zažívá šéf televize Šlágr a jeden z českých hudebních bossů Karel Peterka (67). Manželka Jana Peterková (60) ho podle informací deníku Aha! přistihla, jak jí zahýbá se svou podřízenou – zpěvačkou Márou. A teď je čeká rozvod!

„Přivedl si před časem do televize novou zpěvačku Jaroslavu Stočesovou, přezdívanou Mára. A měl s ní své ženě zahýbat,“ tvrdí náš zdroj.


In flagranti
„Pronajal si kvůli ní dům v Českých Budějovicích, aby se o tom nedozvěděla manželka. Jenže ta si po čase na svazku jeho klíčů všimla klíče, který neznala a k ničemu nepasoval. Tak si nechala potají udělat kopii a pak sledovala svého muže až do toho domu. Normálně si odemkla a přichytila je in flagranti v posteli,“ pokračuje ve vyprávění informátor. „Ihned prý podala žádost o rozvod a v rámci toho požaduje polovinu podílu v TV Šlágr,“ dodal.


Oba mlčí
„Rozvádíme se, ale odmítám k tomu cokoliv mediálně říkat,“ potvrdil deníku Aha! Peterka a obrnil se mlčením. Stejně tak jeho žena. „Jestli to souviselo s paní Stočesovou? To ví dnes půl republiky, o tom není třeba diskutovat. Vyrovnání majetku bude. Musíme se nějak hezky dohodnout,“ prohlásila nicméně pro server Extra.cz Jana Peterková. Ta si může díky rozvodu přijít na pěkný balík peněz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.