EVA A VAŠEK: Bílá orchidej hitem v USA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

EVA A VAŠEK: Bílá orchidej hitem v USA!

Eva a Vašek dobývají USA!
Eva a Vašek dobývají USA! (Foto pro Aha!: Vašek Ševčík)

Nejslavnější hit známého dua s názvem Bílá orchidej pomalu dobývá také Ameriku. Václav a Eva Ševčíkovi ho tam zpívají nejen německy po germánských klubech, ale už jej přeložili i do angličtiny.

„Lidé jsou konzervativní, a my nikdy na koncertech neměli potřebu prezentovat novinky, ale to, co mají lidi rádi. A každá písnička má něco pěknýho a něco zbytečnýho, takzvaný balast, tak my to pro koncerty krátíme. Bílá orchidej je hodně oblíbená, otextovali jsme ji konečně i do angličtiny, takže už se stává známou také v Americe," překvapuje Václav Ševčík.

Eva a Vašek se vrací do Ameriky. Hráli penzistům v Beskydech

„Angličtina je pro mě ale pořád nejtěžší,“ přiznává skromně Eva, která přitom v Americe zpívá dokonce v sedmi jazycích. „A to ještě neví, že za 14 dní bude zpívat Škoda lásky v maďarštině. Ale Eva má pro jazyky velký cit, já jsem spíš technický typ," smál se Evin partner v pořadu Slavné dvojice na Českém rozhlasu.

Michal David na premiéře filmu Karel: Raději si připravil kapesník!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.