Eva a Vašek vzteky bez sebe! Jste podrazáci, spílají jim fanoušci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva a Vašek vzteky bez sebe! Jste podrazáci, spílají jim fanoušci

Eva a Vašek mají vztek hlavně kvůli fanouškům!
Eva a Vašek mají vztek hlavně kvůli fanouškům! (Aha! – M. Hykl, M. Přibyl, Česká muzika)

Kdysi se na sebe přátelsky usmívali, dnes si nemohou přijít na jméno. Řeč je o legendární dvojce Eva a Vašek a jejich nynější nevraživosti se šéfem hudebního teleshopingu Karlem Peterkou. 

„Přišel pan Peterka a on udělal z našich 24 cédéček nějakech 123. Ale hlavně prodává lidem to stejný a jenom vyměňuje obaly! To byla největší škoda, kterou nám udělal. Za náma začali chodit lidi na koncertech a řekli nám, že jsme pěkní podrazáci. Tady mi prodáte cédéčko a já už ty písničky doma mám! Já jim ale říkám, to nejsme my, to je Česká muzika. A oni, né, tady je napsáno Eva a Vašek! Ty lidi se vůbec nedívají, kdo to vydává," lemantuje Václav Ševčík (66) z dua Eva a Vašek na webu Expres.cz ohledně někdejší spolupráce s králem dechovek Karlem Peterkou (69).

„Já jsem jako nenažranej, protože jsem dostal 12 milionů a mám pořád málo. Zatímco jemu zůstalo pouhých deset. A zkuste mě matematicky vypočítat, když vám dá někdo hrubý odhad 12 milionů, tak jak mu může zbýt deset? Když 88 procent ze sta je osmdesát milionů! Takže on říká, kolik mu zbylo, potom co utratil a kolik nám dal, než jsme my začali řešit režie. Mzdy a všechno s tím spojené. Všechy peníze, o které přijdete a nebo něco půjčíte a nevrátí se vám, tak si nazvěte, že jste byli v kurzu, za který jste si zaplatili. Asi byste s takovým člověkem dále nespolupracovali," popsal Ševčík neslavný konec partnerství se šéfem hudebního vydavatelství Karlem Peterkou.

„Objevil jsem je, a neukončili jsme to zrovna přátelsky. Stál jsem o to, aby byli na Šlágru, ale měl jsem podmínku, že jejich hudbu musíme vydávat my. A tam jsme se nedohodli,“ řekl v září loňského roku Peterka v Blesku. „Je to zcela jednoduché – vždy jsem jednal na základě smlouvy, kterou oni podepsali. Mám čisté svědomí a pan Ševčík svá tvrzení bude muset dokázat. Opravdu zvažuji obrátit se na právníka! Mám pocit, že se chtějí hlavně zviditelnit, a v tom nechci hrát žádnou roli,“ dodal k tomu posléze hudební producent. 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
10. 10. 2020 • 00:30

Nějak jsem nepobrala, co jim všechno ten Peterka dluží.Akorát jsem se z článku dozvěděla kdo to je . Ten Šlágr jsem si pustila, ale vůbec jsem zas nepochopila, v čem ta muzika je šlágr.
Ani babičky a dědové nežili až tak dechovkou.Ani za Masaryka, ani za Gottwalda ani za Husáka. To je b l b o s t .Byl džez, swing, operety, populární muzika, folklór a sem tam dechovka. Zpěváci E+V vím, že existují a to je tak všechno.Ale! podvody ukrutně nesnáším.

aveneta
8. 10. 2020 • 12:19

No...tehdy v jejich vrcholné době je měli rádi z 90% senioři nes již tyto ročníky nežijí....nová generace seniorů už holduje jinému žánru např. Gott, Špinarová atd. Eva a Vašek jsou již passé

herecka
8. 10. 2020 • 05:50

Pravdou je, že Eva a Vašek měli své příznivce a proč ne. Komu se jejich muzika líbí, ať si ji poslouchá. Měli velkou oblibu, spoustu fanoušků a peníze si vydělali poctivě. Zato Peterka podle všeho jen parazituje na ostatních. Nehledě na to, jaké tretky nabízí za nehorázné ceny svým fanouškům. Jeho Šlágr snad z 99% sledují senioři a ty se snaží oškubat. Ubohé. Sám je nechutný, neupravený, od něj bych si nekoupila ani noviny.

tomlk007
7. 10. 2020 • 23:48

mbmb
Ať si každý utratí své prachy za co chce.Někdo prokouří 5tis,jiný si koupí hovadiny na CD od EaV

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.