Rozvod krále dechovek Peterky: Oškube ho manželka o miliony? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod krále dechovek Peterky: Oškube ho manželka o miliony?

Majitel Šlágr TV Karel Peterka.
Majitel Šlágr TV Karel Peterka. (Foto: Karel Kopáč)

Když před lety manželé Karel (67) a Jana Peterkovi rozjížděli novou televizní stanici Šlágr TV, ani ve snu by je nenapadlo, že díky tomu vydělají miliony! Dnes se však Peterka třese strachy. Jeho manželka požádala o rozvod a nyní se o miliony strhne boj.

Z původně zamýšleného teleshoppingu se během krátké doby stala jedna z nejoblíbenějších tuzemských stanic. Peterkovi nabídli to, co zatím jiná televize ne. Zaměřili se na dechovku a lidovou hudbu. V televizi vystupovaly hvězdy jako Eva a Vašek, Duo Yamaha, Piňakoláda, Vašek a Veronika nebo členové souboru Kysucký prameň.

Televizní stanice, kterou někteří označují, jako MTV pro důchodce byla pro Peterka doslova zlatý důl, o který se teď právem strachuje. Jeho manželka požádala o rozvod poté, co si Peterka přivedl do televize Šlágr novou zpěvačku.

„Karel Peterka si nedávno do televize Šlágr přivedl novou zpěvačku Mařenu. Jmenuje se Jaroslava Stočesová a nechá si říkat Mára. Dřív jí vyčítali, že se snaží vizáží kopírovat Lucii Bílou, teď je podobná spíš Evě z dua Eva a Vašek. Po jejím příchodu se hned všechno změnilo. Pokud vím, Peterková je při ničem nenačapala, ale záhy podala žádost o rozvod. A brzy začne bitva o majetek. Samozřejmě neměli předmanželskou smlouvu. Peterka by nejspíš chtěl dát míň jak půlku, ale uvidíme, jestli se pokusí nějak účetně zmenšit si majetek,“ řekl eXtra.cz zdroj dobře obeznámený se situací v Šlágru.

Zatímco Peterka zarytě mlčí a odmítá komunikovat, jeho manželka Jana promluvila, ale příliš situaci řešit nechtěla. „Rozvod? To už je dlouho. Proběhlo to v dubnu. Jestli to souviselo s paní Stočesovou? To ví dnes půl republiky, o tom není třeba diskutovat. Ale není třeba to nějak rozebírat nebo psát o tom. My se s exmanželem domluvili, že to nebudeme řešit a už vůbec ne mediálně. Rozhodli jsme se, že o tom nebudeme mluvit. Nechceme to nikde rozmazávat. Vyrovnání majetku bude. Musíme se nějak hezky dohodnout. A tomu by žádné rozmazávání v médiích nepomohlo. Jediné, co mě teď vážně zajímá, je najít sponzora pro televizi Natura. Je to veřejně prospěšná činnost, kterou neudržím věčně. Navíc ještě budeme řešit ten majetek, což bude na dlouho. A fakt nechci, aby tu televizi sponzoroval Šlágr,“ řekla pro eXtra.cz Peterková.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.