Problémy s TV Šlágr: KDE SLEDOVAT TV DECHOVKU! Manuál, jak ji naladit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Problémy s TV Šlágr: KDE SLEDOVAT TV DECHOVKU! Manuál, jak ji naladit

Karel Peterka v TV Šlágr
Karel Peterka v TV Šlágr (Foto Aha! – Karel Kopáč, vydavatelství A11)

Jak slíbil ve víkendovém prohlášení: Není to konec Šlágru! Poté, co kanály oblíbené televize vypnuly České Radiokomunikace kvůli obrovským dluhům z pozemního vysílání, šéf Šlágru Karel Peterka (69) si poradil po svém. Rozjel vysílání přes jinou společnost.

Pomocnou ruku »dechovkáři« podal podnikatel, majitel řady rádií a televizí, ale také bubeník heavymetalové kapely Citron Radim Pařízek (66). Jemu totiž patří Multiplex 24, přes který teď Šlágr od neděle v pozemním vysílání běží.

Musí přeladit

„Vážení přátelé, oznamujeme Vám, že díky rychlé a vstřícné pomoci našich partnerů jsme začali opět vysílat přes terestrické vysílání,“ napsal v prohlášení Peterka. „Prosíme Vás, abyste dali zprávu všem, kterých se dotklo přerušení pátečního pozemního vysílání DVB-T2 a DVB-T, že s Vámi můžeme být dál. Prosíme tedy, abyste si přeladili. Ladíme v multiplexech: MUX24 (DVB-T2), PS13 (DVB-T2) a RS7 (DVB-T),“ dodal radostně Peterka.

Dluhy zůstávají

Svoji televizi sice Karel Peterka znovu dostává k lidem, ale obrovské dluhy u Českých Radiokomunikací mu zůstávají. Jak je hodlá uhradit, neřekl! V několika svých prohlášeních minulý týden tvrdil, že Šlágr teď vydělává málo peněz na reklamě, a není tak schopen svým závazkům dostát.

Kde ještě můžete sledovat dechovku?

Šlágr Premium (placená verze Šlágru, momentálně dostupná u nás i na Slovensku) TV Noe (česká televize s křesťanskými a hudebními pořady) Senzi TV (slovenská stanice ve stylu Šlágru) MDR (německá stanice s hudebnmi šlágr pořady).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.