Skopeček oslavil 93 let: Mejdan v domově důchodců | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skopeček oslavil 93 let: Mejdan v domově důchodců

Skopečkův mejdan v domově důchodců.
Skopečkův mejdan v domově důchodců. (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Nezapomněli na něj! Ačkolik Jan Skopeček žije v domově seniorů i tam za ním s dary k jeho včerejším 93. narozeninám přispěchali nejvěrnější kamarádi. Nechyběl mezi nimi Ladislav Trojan (86), se kterým hráli ve Třech chlapech v chalupě i jeho letitá kamarádka. 

Chlebíčky, květina a víno. Narozeninová oslava se vším všudy a legendární herec neskrýval dojetí. „Jsem šťatsný, že si na mě kamarádi nezapomněli, vzpomínali jsme na staré dobré časy,“ vyznal se deníku Aha! Skopeček, který si přiťukl skleničkou nejen s Ladislavem Trojanem ale i kostymérkou Zitou Miklošovou (64), která se o něj starala po smrti manželky Věry Tichánkové (†93). A která slaví svátek ve stejný den, kdy má herec narozeniny.

Z rodiny mu už tak zbyla jen dcera Marie (64), která ale bydlí ve Francii. K narozeninám otci ale alespoň zavolala. „Dcera mi už přála. Už za mnou nepřijede,“ posteskl si Skopeček. Ze všeho nejvíc si přeje být zdravý a nebýt v domově důchodců. „Chtělo by to být ve svým,“ svěřil Aha! s tím, že je o něj dobře postaráno a netrpí ani samotou. 

 Skopeček dva měsíce po smrti Tichánkové: Nová žena?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
20. 9. 2018 • 10:50

93 let je sice krásný věk, ale spíše jde o kvalitu života než ono vysoké číslo....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.