Anna K. po druhé rakovině prsu: Vyslechla si ortel lékařů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Anna K. po druhé rakovině prsu: Vyslechla si ortel lékařů

Anna K.
Anna K. (Létofest)

 „Jsem opět zdravá!“ To konečně po mnoha chemoterapiích mohla prohlásit Anna K. (53). Má za sebou prohlídku, která jí ukázala, že už nemusí žít ve strachu ze zákeřné nemoci.

„Právě jsem prošla zásadní prohlídkou, která dopadla se ctí. Sice budu mít ještě spoustu dalších kontrol, ale už je to v pořádku a můžu se soustředit na práci,“ svěřila Aha! zpěvačka na plzeňském LétoFestu zpěvačka. Pracovní diář má plný až do konce října. „Navíc plánuji letos vánoční turné po divadlech. Bude to poprvé, co opustím haly a diváci budou sedět. Tak se na to moc těším,“ prozradila své plány Anna K.

Když před osmi lety poprvé překonala rakovinu, dostala od svého partnera, muzikanta Tomáše Varteckého (48), zlatý prsten v hodnotě 40 tisíc korun. Zpěvačka ho od té doby nesundá z prstu. Pomáhal jí i v druhém boji se zákeřnou nemocí. Třeba se teď konečně dočká i zásnubního. Když jsou spolu tak dlouho...

Anna K. se pochlubila prstenem od přítele:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
IngKecner
4. 9. 2018 • 15:49

Optimismus je určitě zdravějšěí než nějakáá skepse. Každý to ale má jinak. Řeším jiné v+ěci, ale také mám stejnou otázku "Kdo pomyslel a prohru , tak už prohrál?" Nebo není možná lépe připouštět i horší varianty ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.