Plavky Anně (33) zakázali: Zaměstnance hotelu nepřesvědčila ani v jednodílných! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Plavky Anně (33) zakázali: Zaměstnance hotelu nepřesvědčila ani v jednodílných!

Anna O’Brien
Anna O’Brien (instagram.com/glitterandlazers)

Oblíbená newyorská plus size modelka se dočkala nepříjemného překvapení. Když chtěla v jednom z luxusních hotelů v Los Angeles nafotit kolekci plavek, ochranka jí nakázala, aby se oblékla.

Anna OˈBrien (33) něco takového ještě nezažila. Během focení za ní přišli zaměstnanci hotelu s tím, ať se oblékne, že obtěžuje ostatní hosty. Modelce se nepodařilo vysvětlit, že vše je dopředu domluvené a neměl by být problém. „Ukázala jsem jim e-mail, ve kterém bylo uvedeno, že máme k focení povolení, ale na to vůbec nereagovali," říká Anna.

Modelka se tedy došla převléknou do jednodílných plavek a pokračovala ve focení, ale ochranka přišla znovu. Problém byl evidentně v její postavě, protože po hotelu se pohybovaly i další ženy pouze v plavkách, ale těm nikdo nic neřekl. Co na její postavu říkáte? Také si myslíte, že by se Anna v plavkách ukazovat neměla, anebo se vám její křivky líbí?

 



Přečtěte si
jasnovidec01
20. 8. 2018 • 14:11

FUJ ..sem se lek..Vorvaň na fotkách,se nedivím že jí zakázaly se předvádět v plavkách ,je odporně tlustá i v oblečení,taky by mohla zaplatit dalším hostům odškodné za trvalý šok,něco tak odporného se jen tak nevidí fuj ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.