Vondráčková a Plekanec: Lucie s Tomášem pěkně vyběhla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nenasytná Lucie Vondráčková: Jak s Plekancem vyběhla!

Plekanec to schytal od fanoušků Vondráčkové: Dobytek, který by zasloužil nafackovat!
Plekanec to schytal od fanoušků Vondráčkové: Dobytek, který by zasloužil nafackovat! (archiv Blesku)

Lucie Vondráčková podle informací Blesku odmítla velmi zajímavou nabídku od Tomáše Plekance. Nejprve se zdálo, že souhlasí, jenže pak provedla něco nečekaného.

Jejich manželství se rozpadlo a teď je potřeba vyřešit rozvod a péči o jejich dva syny. „Řešili to pár dní před tím, než Plekanec na Facebooku zveřejnil jejich rozchod. On jí nabídl , že jí nechá byt na Kavčích horách s velkou zahradou za pětadvacet milionů korun, který koupil dva roky po svatbě, a vyplatí dalších pět milionů  korun v hotovosti. Dále že jí bude platit alimenty ve výši několika desítek tisíc korun měsíčně a že za ním půjdou i všechny poplatky na děti, jako školka, kroužky, výdaje na dovolenou,“ popsal Blesku zdroj z okolí Lucky Vondráčkové a Tomáše Plekance.

Zpěvačka prý se vším nejdřív souhlasila a souhlasila prý dokonce i s tím, že se budou rozvádět v Česku. Jenže zanedlouho sedla na letadlo do Kanady a požádala o rozvod tam. „Většinu posledních let Lucka prožila v Kanadě a její právnička ji přesvědčila, ať se rozvede v Montrealu. Od té doby je to zcela v její režii. Vycítila příležitost, že by mohla Plekance pořádně podojit. A čím víc peněz z rozvodu pro Lucii vytluče, tím víc samozřejmě vydělá ona ona sama,“ prozradil zdroj.

 „Zcela určitě vidím úmysl získat co nejvíce peněz na alimentech. A je jasné, že v Kanadě dokáže matka vypočítat potřeby dětí do několikanásobně vyšší částky než v Česku,“ vidí její motivaci i nezávislý právník Jan Černý.

Předchozí Další

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Platenik
27. 8. 2018 • 19:12

Možná že jí došlo že s tím svým kuňkáním se neuživý, tak ho kouká co nejvíc oškubat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.