Rozchod Vondráčkové a Plekance: Na každou svi*i se vaří voda… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozchod Vondráčkové a Plekance: Na každou svi*i se vaří voda…

Jejich rozvod rozpoutal na sociální síti bouři.
Jejich rozvod rozpoutal na sociální síti bouři. (Foto: Marek Pátek Pavel Machan, FTV Prima)

Zpočátku to vypadalo, že Lucka Vondráčková a Tomáš Plekanec dají přednost klidnému rozvodu, bez zbytečných skandálů. To se jim však nedaří a poté, co hokejista přiznal vztah se známou tenistkou, přišla na řadu i ostrá slova.

Jen krátce poté, co Plekanec přiznal, že se v poslední době vídá s tenistkou Lucií Šafářovou, strhlo se na sociálních sítích hotové peklo, přestože hokejista tvrdí, že za rozpadem jeho manželství s Vondráčkovou není nikdo třetí.

„Není za ním nikdo třetí. Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody a rozhodně ne to, že se posledních pár dní vídám s tenistkou Lucií Šafářovou. Ne rok, ani několik měsíců, jak se ke mně doneslo, ale až v době, kdy už jsme já a Lucka naše manželství fakticky ukončili,“ vysvětloval v prohlášení na Facebooku Tomáš.

Lucie Šafářová se k záležitosti zatím nijak nevyjadřuje, ovšem fanouškové na sociálních sítích ano a nejsou to příliš hezká slova. „Rozbourat manželství s dvěma malými dětmi, no máte dobrej žaludek. Abyste nedopadla jednou stejně. Víte, jak se to říká - na každou svini se vaří voda!“ rozohnila se jedna ze sledujících na sociální síti. „Když čuba nedá, pes nebere," píše další.

„Kariéra vám bude za chvíli končit a vy chcete být dobře zajištěná, že? Moc jste mě zklamala,“ dočkala se Šafářová i obvinění z toho, že je jen obyčejná zlatokopka. Pustili se do ní přitom už i někteří pánové. „Je dávno za zenitem, a tak si potřebuje něco dokazovat tím, že začne chrápat s chlapem od rodiny se dvěma děckama.“

Předchozí Další

 



Přečtěte si
amej
24. 8. 2018 • 08:49

Na její koncert bych nešla. Je afektovaná i když se snaží vypadat jak diblík sluníčko. Na Helenku nemá a to asi žere celou jejich rodinu. Jiří se předvedl v minulosti - jeho charakter bych mít v rodině nechtěla. Plekanec vypadá jako normální kluk. Vůbec se nedivím, že k nim nezapadnul.

-bello-
24. 8. 2018 • 00:53

Ráda ji nemám, je mi protivná, tak fandím jemu. Mimochodem - už se pracuje na zrušení toho Zlatého Slavíka, nevíte někdo?Jak v něm mohla Lucinka z Kanady sbírat body nikdy nepochopím! ( Ani kdyby v Česku )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.