Frolík s Hemským se ze zámoří pochlubili světu: Rodíme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Frolík s Hemským se ze zámoří pochlubili světu: Rodíme!

Spokojená rodinka Hemských.
Spokojená rodinka Hemských. (Foto Instagram, Twitter, Facebook)

Tak je přeci jen dohnalo jaro. Čas zamilovanosti si musí hokejisté Michael Frolík (30) a Aleš Hemský (34) náramně užívat. Oběma se totiž tenhle týden narodilo miminko!

Pro »Froldu« je to už druhý zářez na otcovské pažbě. Po tříleté Elle mu partnerka a modelka Diana Kobzanová (36) porodila druhou dceru. A pyšný táta se hned pochlubil se jménem: „Lily,“ pózoval s roztomilým uzlíčkem do rodinného alba přímo z porodnice na Floridě. Svoje holky si teď bude útočník Calgary pořádně hýčkat, už předem totiž odřekl účast na MS v Dánsku. „Nechce odjíždět od malinkýho mimina a dá přednost rodině,“ vzkázala za něj jeho láska.


U »Hemáka« musela být radost ještě větší. S kanadskou manželkou Julií totiž zamířili na porodní sál vůbec poprvé. Hned z toho byl kluk jak buk! Milo Aleš Hemský váží 3,6 kilo a měří 51 centimetrů. „Silný, zdravý, rozkošný. Jsme z něj na větvi,“ chlubila se maminka a dodala: „Je to celý tatínek!“ Že by pravé křídlo Montrealu obstaralo pro český hokej i svého přímého nástupce?

Pytel s dětmi se roztrhl i v Čechách:
Ema a lamač
Nejen v dalekém zámoří zvěstují čeští sportovci příjemné novinky. Potomky se chlubí i v české kotlině. Pytel s dětmi se roztrhl i v Čechách Nejen v dalekém zámoří zvěstují čeští sportovci příjemné novinky. Potomky se chlubí i v české kotlině. Velkou radost prožívá už několik dní bývalá lyžařka Šárka Strachová (33).
Důvod je jasný: Dceruška Ema. S tou se teď poprvé od porodu pochlubila fanouškům a hned přidala i emotivní vzkaz: „Samotný porod je pro mne tím největším zázrakem na této Zemi. Jsme na naši dceru MOC pyšní, jak vše zvládla!“ A urodilo se i u fotbalových trávníků. Brankář Zlína Zdeněk Zlámal (32) se těší z narození už druhého syna Matěje. „Další lamač tyčí,“ překřtil svého nástupce sám otec na základě nedělního zápasu v Mladé Boleslavi, při němž přelomil brankovou konstrukci.
Velkou radost prožívá už několik dní bývalá lyžařka Šárka Strachová (33). Důvod je jasný: Dceruška Ema. S tou se teď poprvé od porodu pochlubila fanouškům a hned přidala i emotivní vzkaz: „Samotný porod je pro mne tím největším zázrakem na této Zemi. Jsme na naši dceru MOC pyšní, jak vše zvládla!“
A urodilo se i u fotbalových trávníků. Brankář Zlína Zdeněk Zlámal (32) se těší z narození už druhého syna Matěje. „Další lamač tyčí,“ překřtil svého nástupce sám otec na základě nedělního zápasu v Mladé Boleslavi, při níž přelomil brankovou konstrukci.

Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v nagličtině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.