Kobzanová se ozvala: Ze starostí už má tiky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kobzanová se ozvala: Ze starostí už má tiky!

Diana má po porodu neskutečnou figuru
Diana má po porodu neskutečnou figuru (Matúš Tóth)

Diana Kobzanová kvůli médiím smazala příspěvky na jejím veřejném profilu na sociální síti. Účet ale zcela nesmazala a občas něco fanouškům sdělí a přidá také pár fotek. Vzhledem k tomu, že se na veřejném profilu objevuje po měsících, vždy má v zásobě mnoho historek. Kobzanová, Frolík, malá Ella a pes – to je prý hotová pohroma.

„Máme za sebou nejoriginálnějšího Silvestra v historii. Frolda měl za sebou dvojitou frakturu spodní čelisti, usmál se v San José při zápasu přímo do rány, takže Nový rok strávil srkáním kuřecího masa brčkem. Úkol zněl jasně, nesměl moc zhubnout, takže jsem 6x denně mixovala všechno, co si umíte představit. Hnus,“ napsala Diana Kobzanová na svůj profil, kam po třech měsících zavítala, aby se svým fanouškům svěřila s rodinnými pohromami.

„Mladá si poslední tři měsíce neustále tahá bacily ze školky, takže je většinu času doma. Což znamená jediné – začínám mít nekontrolovatelný tiky v pravém oku, a když vidím cizí dítě s nudlí, nebo na nás někdo ve frontě chrchlá, v tu chvíli se jednoduše tvářím jako kyselá kráva a jasně dávám najevo znechucení. Ať si všichni svoje bacily laskavě nechají doma,“ dodala modelka, které má osobitý smysl pro humor.

Dle Blesku vše ale černé není a nebylo. S partnerem Michalem Frolíkem (30) a jejich dcerkou Ellou (3) navštívili Disneyland, ze psa Bibi mají radost, i když jim doma všechno ničí a dokonce prý zaskočili na véču s moderátorem Leošem Marešem a jeho ženou Monikou. Ta je mimochodem Dianinou dobrou kamarádkou. I když je modelka a moderátorka v zamrzlé Kanadě, rozhodně se nenudí.

 Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.