Kobzanová je dvojnásobnou maminkou: Frolík zveřejnil fotky i jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kobzanová je dvojnásobnou maminkou: Frolík zveřejnil fotky i jméno!

Diana Kobzanová s přítelem Michaelem Frolíkem se těší z druhého potomka.
Diana Kobzanová s přítelem Michaelem Frolíkem se těší z druhého potomka. (Profimedia.cz)

Tak už je na světě! Diana Kobzanová (36), která své těhotenství prozradila až v 38. týdnu, porodila na Floridě holčičku. Novinku dle Blesku veřejnosti oznámil pyšný tatínek Michael Frolík (30).

Už druhý uzlíček štěstí přivedla na svět modelka Diana Kobzanová partnerovi Frolíkovi, který hraje profesionálně hokej v Kanadě. "Já si na oznamování jiných stavů nepotrpím. Není to nakažlivá choroba, takže se hlásit nemusí. Ale Frolda letos chtěl moc jet na nároďák, nakonec se rozhodl, že nechce odjíždět od malinkýho mimina a dá přednost rodině. Proto, myslím, je fér, abyste to od nás věděli dřív než z médií. Tyhle fotky pořídil můj švára před asi 15 minutami, protože kromě toho, že to nehlásíme, také se zásadně nefotíme. Já na ty romantický vystrčený břicha nejsem, ale oblečená ještě pořád můžu mrkat na pěkný kluky," napsala před časem Diana na svém Instagramu, kam se po měsících vrátila s takovouto peckou!

Tuto středu ráno se pak známý sportovec rozhodl zveřejnit snímky miminka i jeho jméno. Malá Ella (3) má sestřičku Lily. „V Kanadě se čeká hrozně dlouho na rodný list a pas poté, co se dítě narodí. Museli bychom se zdržet v Kanadě delší dobu a nemohli utéct ze závějí sněhu,“ vysvětlila modelka, proč dceru porodila na slunné Floridě.

 Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v nagličtině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
25. 4. 2018 • 11:12

Budiž jí přáno druhé zdravé dítě....spíš je otázka o pojmu ve vztahu samotném....dvě nemanželské děti je podivné, když mají dva lidé k sobě upřímný vztah.....???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.