Máma zavražděné Martinky (†27) měla sen! Už ví, co má dělat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Máma zavražděné Martinky (†27) měla sen! Už ví, co má dělat

Zlatici Kušnírové se o snoubencích zdálo.
Zlatici Kušnírové se o snoubencích zdálo. (Foto: David Malík, Facebook)

Zlatica Kušnírová v pátek pochovala vlastní dceru. Marinka (†27) byla zavražděna společně se snoubencem Jánem Kuciakem (†27).  Osudem těžce zkoušená žena přiznala, že měla tajemný sen, ve kterém s Martinka promluvila.

V noci ze čtvrtka na pátek se matce Martinky o snoubencích zdálo. „Janek byl v tom snu klidný a vyrovnaný, ale Martina mi stále něco povídala. Nerozuměla jsem, proto jsem se jí dvakrát zeptala, co říká. A pak jsem jí jasně slyšela. Mami, ty víš, co máš dělat!“ prozradila Zlatica webu Pluska.sk.

Nešťastná žena skutečně odhodlaná zjistit, jak vraždě došlo. Netají se však tím, že má obavy o bezpečnost a životy nejbližších. „Neustále vířím hladinu okolo smrti Martiny a Jána. Už i rodina mi říká, abych se mírnila, protože by se nám mohlo něco přihodit. No, ale i tak nedám pokoj,“ uvedla rozhodně. „Nemám, co ztratit, aspoň už bych byla při mých zavražděných dětech,“ dodala.

 Rakev spustili do hrobu, rozezněly se zvony. Při emotivním loučení se zavražděným Kuciakem tekly slzy

Video se připravuje ...

Vše o vraždě novináře Jána Kuciaka čtěte zde >>>



Přečtěte si
babapsi
5. 3. 2018 • 22:24

tak tomu věřím, i já jsem se setkala ve snu se zesnulou sestrou,dokonce jsem dostala možnost,dozvědět se,kam po skonu přišla,myslete si o tom co chcete,ale je to pravda a utěší to,zvlášť v tak hnusné situaci, přeji mamince plno sil!

dandova
5. 3. 2018 • 15:15

Je to smutný. Ale dávat sem každou bl.binu....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.