Zemřel Marián Labuda (†73): Náhlý kolaps u garáže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zemřel Marián Labuda (†73): Náhlý kolaps u garáže!

Video se připravuje ...

Herec známý českému diváku coby představitel komických postaviček v pátek náhle zemřel. Slovenská média hovoři o kolapsu a následném úmrtí přímo před jeho domem ve slovenské obci Borinka. 

Náhlý kolaps s následnou ztrátou vědomí zastihl herce při vyjíždění autem z garáže. Šokovaná manželka začala volat o pomoc, s oživovaním herce tak začal jeden z kolemjdoucích. V resuscitaci pak pokračovali i přivolaní záchranáři, bohužel nakonec bez kladného výsledku. 

Představitel šoféra Pávka z legendárního bijáku Vesničko má středisková trpěl dlouhá léta cukrovkou. To se samozřejmě podepsalo na jeho srdíčku, jehož selhání může stát za jeho náhlou smrtí. Poslední rolí Mariána Labudy byla pohádka Anděl páně 2, kterou mohli čeští diváci sledovat v televizní premiéře o letošních svátcích. 

Zemřel herec Marián Labuda (†73)! O jeho život bojovaly posádky dvou sanitek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mpads
5. 1. 2018 • 17:07

Umřel starý s civilizační nemocí. Věděl jak na tom je.Lidé umírají i v nižším a mladém věku. Je to v zdravotním stylu s varováním nemoci .Lékaři už jen konstatují, ale nemůžou tomu zabránit, když člověk varování nebere velmi vážně a často hřeší a chlácholí se, že se nemůže nic stát...Necpi se, nekuř, nechlastej, neber drogy, jez zeleninu a hýbej se, zhubni, buď pozitivní k životu, nestresuj se a najdi si koníčka, který tě zaměstnává v pohybu. Nebuď sám,( to je cesta do hrobu). Na druhou stranu, jest-li by zůstal šťastný Lidé mají umírat stářím a vyčerpáním na lůžku, ne civilizačními nemocemi. Infarkty a mrtvice jsou civilizační chybou životního stylu a smrt je rychlá....Pro pozůstalé zas víc bolestná...Čest jeho herecké památce a soustrast rodině.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.