Unavený Marián Labuda (69): Už nechci žít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Unavený Marián Labuda (69): Už nechci žít!

Herec se netěší ani na 70. narozeniny, které ho čekají 28. října.
Herec se netěší ani na 70. narozeniny, které ho čekají 28. října. (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Už se nechce probudit. To si z celého srdce přeje Marián Labuda (69). Hvězdu komedie Vesničko má středisková prý obtěžují už i běžné životní úkony, jako je hygiena.

Brzy oslaví životní jubileum, proto mu TV Barrandov uspořádala narozeninový pořad. Právě v něm se herec svěřil se svými pocity.  „Já jsem tak strašně nerad, když ráno zjistím, že jsem se probudil. To totiž znamená, že musím vstát, obléct se, umýt...,“ stěžoval si Labuda. Dokonce prohlásil, že kvůli věku a zhoršující se cukrovce už ani nechce hrát.

Že si nedělá legraci, potvrdila vzápětí Bára Štěpánová (54). „On se vůbec nechce hýbat, ale moje svatba ho držela při životě. Mému muži šel za svědka, ale raději jsme měli náhradníka – Milana Kňažka. A ta představa, že by mi šel za svědka Kňažko, ho motivovala,“ smála se.
Pořad Vše nejlepší Mariánu Labudovi uvidíte zítra na TV Barrandov.



Autor:  kl

Přečtěte si
valysdr
11. 10. 2014 • 10:05

Každý, kto tu omlouva Labudu, tak nevie o čom hovorí. Labuda nikdy neolutoval, že tie dve ženy zabil, nikdy nekontaktoval príbuzných, aby sa osprvedlnil a doteraz sa cíti nevinný. Je to arogantný hajzel. Tak tu na Slovensku hovorí každý kto ho pozná. Divím sa, že Vám tam zabil dve ženy a Vy ho ešte obhajujete.

znojmacka
9. 10. 2014 • 21:33

..a to si pamaju do dneška, - že mi ho bylo líto, protože i když tam bylo víc okolností, které on nemohl ovlinit, (např. že ony ženy měly bílé oblečení v zimním a sněhovém období),a opravdu byly na té dálnici), tak z toho byl celej špatnej a nesnažil se vykrucovat, vyvlékat, "necítit" vinu a řekl, že přijme jakýkoliv trest. Jeden z mála, kterýmu jsem věřila, že trpí tak, jako každý normální člověk při něčem takovým strašným.. Mám pana Labudu ráda a přeju mu, ať je fit a optimista.

fjdksla
9. 10. 2014 • 19:34

Stalo se to zledovatělé dálnici. Ty ženy nabouraly před ním nechápu proč, neodešly a místo toho hřadovaly na VNITŘNÍCH(!!!) svodidlech. Labudovi se to smeklo taky a jeho neovladatelné auto je smetlo. Kdyby tam neseděly, tak mohly žít. Takže jaké špatné svědomí? Byl účastníkem tragédie, maximálně spoluviníkem, nikoli viníkem.

travina
9. 10. 2014 • 10:24

Píšeš blbosti!!! Aby kvůli politice nechtěl někdo žít, tak to by musel být cvok!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.