Už se nechce probudit. To si z celého srdce přeje Marián Labuda (69). Hvězdu komedie Vesničko má středisková prý obtěžují už i běžné životní úkony, jako je hygiena.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Každý, kto tu omlouva Labudu, tak nevie o čom hovorí. Labuda nikdy neolutoval, že tie dve ženy zabil, nikdy nekontaktoval príbuzných, aby sa osprvedlnil a doteraz sa cíti nevinný. Je to arogantný hajzel. Tak tu na Slovensku hovorí každý kto ho pozná. Divím sa, že Vám tam zabil dve ženy a Vy ho ešte obhajujete.
Stalo se to zledovatělé dálnici. Ty ženy nabouraly před ním nechápu proč, neodešly a místo toho hřadovaly na VNITŘNÍCH(!!!) svodidlech. Labudovi se to smeklo taky a jeho neovladatelné auto je smetlo. Kdyby tam neseděly, tak mohly žít. Takže jaké špatné svědomí? Byl účastníkem tragédie, maximálně spoluviníkem, nikoli viníkem.
..a to si pamaju do dneška, - že mi ho bylo líto, protože i když tam bylo víc okolností, které on nemohl ovlinit, (např. že ony ženy měly bílé oblečení v zimním a sněhovém období),a opravdu byly na té dálnici), tak z toho byl celej špatnej a nesnažil se vykrucovat, vyvlékat, "necítit" vinu a řekl, že přijme jakýkoliv trest. Jeden z mála, kterýmu jsem věřila, že trpí tak, jako každý normální člověk při něčem takovým strašným..
Mám pana Labudu ráda a přeju mu, ať je fit a optimista.