Fiasko České Miss: Dorazil jen Slováček, majitel soutěže onemocněl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fiasko České Miss: Dorazil jen Slováček, majitel soutěže onemocněl...

Felixe doprovázela jeho přítelkyně Lucie Gelemová.
Felixe doprovázela jeho přítelkyně Lucie Gelemová.  (David Malík)

Jedno velké fiasko. I tak by se dalo nazvat finále České Miss 2017, ze kterého vzešla vítězka, tmavovlasá studentka Michaela Habáňová (21) ze zlínské Mladcové. Není ale nová Česká Miss spíše českou Popelkou?

Finálový galavečer v Brně byl totiž rozpačitý. Dívky se před poloprázdnou DRFG Arenou objevily jen při přehlídce modelů a ve spodním prádle. „Za devět tisíc vstupného k VIP stolu jsem čekala víc,“ neskrývala rozladění Klára V. (37). Nejenže chyběl hvězdný lesk, ale i hvězdní hosté.

Ze známých osobností dorazil kromě bývalých missek jen nevěrný hudebnk Felix Slováček (74) s Lucií Gelemovou (34). Šéfka soutěže krásy Eva Čerešňáková (31) se při galavečeru musela navíc obejít bez partnera, se kterým soutěž vlastní. S Martinem Ditmarem (44) ještě na jaře plánovali svatbu. V sobotu v Brně chyběl, šuškalo se, že už nejsou spolu.

„Martin je nemocný, bohužel. Modlíme se, aby se brzy uzdravil,“ řekla Aha! posmutnělá Čerešňáková. Sama zažila tvrdý rok. Postupně dávaly od soutěže ruce pryč známé tváře, které s Českou Miss spojily jméno. Jako první dala soutěži vale Miss 2015 Nikol Švantnerová (24) , která nesouhlasila s novým směřováním akce.

Odešly i mentorky Simona Krainová (44) a další bývalá miss Aneta Vignerová (29). Účast dopředu odřekly i čtyři vybrané finalistky. Čerešňáková se ale nevzdává. Soutěž chce v novém formátu udržet při životě a i nadále pořádat mimo Prahu. „Jsem ráda, že v Brně přišlo tolik lidí. Večer nám dal určitě řadu námětů na přemýšlení,“ dodala.

VIDEO: Nová šéfka Miss Čerešňáková: Vítězka bude mít bezstarostný rok!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.