Nečekané! Krainová bere zpátečku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečekané! Krainová bere zpátečku?

Modelka tvrdí, že vše je zatím ve fázi jednání a příprav.
Modelka tvrdí, že vše je zatím ve fázi jednání a příprav. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Módní guru České Miss. Tuto funkci má podle nových majitelů soutěže krásy Evy Čerešňákové (30) a Martina Ditmara (44) zastávat modelka Simona Krainová (43). Ta se však k tomu zatím nechce vůbec vyjadřovat!

„Simona je nesmírně inspirativní a profesionální člověk. Chceme finalistkám setkání a spolupráci s takovými lidmi umožnit,“ svěřila v sobotním rozhovoru Aha! Čerešňáková k funkci takzvané módní guru. Když jsme se ale zeptali Krainové, proč na nabídku stát se jednou z tváří České Miss kývla, příliš se o tom bavit nechtěla.

„Víte, tohle je téma, na které ještě nechci úplně odpovídat, protože jsme v nějaké fázi jednání a příprav. Takže až vše bude mít nějakou konkrétní podobu, tak vám určitě poskytnu rozhovor na toto téma,“ řekla Aha! topmodelka. Že by si po kritice, která se snesla na hlavu nových majitelů kvůli natáčení spotu s polonahými dívkami v metru, vše rozmyslela?



Přečtěte si
-bello-
26. 1. 2017 • 00:51

ararat ať dělám co dělám, od léta se z mých 54 kg nevyhoupnu na víc , až jo, tak ti dám vědět .A nečum a nestůj furt u toho kukátka .Nohy potřebuješ mít jak laňka a máš už je samé křečáky.Jak chceš šůrovat úklid?! Vytáhni francovku, na jedno lejtko, na druhý, pak si cvakni, pomodli a hlavně už chrň, aby se dospělí a normální mohli bavit, P.S. A podvaž si bradu, chrápeš až do Prahy! Posílám ukolébavku http://streema.com/radios/play/979

jity
25. 1. 2017 • 23:31

Mě Krainová nevadí, já ji docela fandím. Nic ze sebe nedělá a ve filmech nehrála hůře než leckterá herečka.

ararat
25. 1. 2017 • 13:19

-bello- 25. 01. 2017 11:27 jo jo ale ty jsi zato šeredná tlustá 130 kg obluda,chodící kredenc z blázince

-bello-
25. 1. 2017 • 11:27

Krainová je hezká.Mně se líbí a rozhodně je nejlíp oblíkaná, nenosí na ples výstřih až k pupíku ( není laciná ), nevystrkuje kostnatou nožku na každá fotce jak Vereěová, protože kostnatá jednak není a druhak pózovat oproti té blbce umí.Nečumí do objektivu tak, jako Verešová, která si umanula, že tak nějak patrně zírá žena vamp Na módní guru Františku ale nikdo nemá !Františka je fakt dobrá, ( i její čeština a styl je úžasnej ) ale štve mě, že u té modelíny " mathóni " minerálky je nekritická. Noví majitelé Miss jsou životní kaskadéři.Krásný holky totiž ještě nedorostly.To se vidí na tom misáckém paběrkování posledních cca 10 let.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.