Krainová versus Verešová aneb hvězdné rýpalky opět v sobě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krainová versus Verešová aneb hvězdné rýpalky opět v sobě!

Rivalky Verešová a Krainová si při každé příležitosti vjedou pod kůži!
Rivalky Verešová a Krainová si při každé příležitosti vjedou pod kůži! (Foto ara)

Válka dvou krásných a žádaných modelek Simony Krainové (42) a Andrey Verešové (35) už trvá pěkně dlouhou dobu, i když obě dvě tvrdí, že nemají s tou druhou problém. Andrea si do Simonky opět rýpla!

Modelka a maminka dvou dětí Andrea Verešová se poprvé nezúčastnila Plesu v Opeře, věnovala se totiž své rodině ve Špindlerově Mlýně. Proto se tentokrát nestala královnou plesu, ale sama říká, že o nic nepřišla a už si přeci nemusí nic dokazovat.

I přes to, že se nezúčastnila, nenechala spor mezi Simonou Krainovou chladným. Simona si totiž oblékla šaty od Jany Pištejové, která je dvorní návrhářkou Andrey a tak si do ní rýpla…

„Simonu mám ráda, je to krásná žena a v šatech od Jany Pištejové nepochybně vypadá krásně a je zaslouženou královnou plesu. Těší mě, že jsem se stala pro jiné inspirací a opakují po mně. To je pro mě největší vítězství a zadostiučinění,“ svěřila se Andrea Blesku. 



Přečtěte si
levandulova
24. 4. 2016 • 18:17

Nesnasim tu husu Krainovou. Andrea do ni ale nema daleko. Obe ale neuveritelne priserne mluvi. Kouka se na ne pekne a Andrea je vyslovene krasna. Nicmene sympaticke nejsou obe.

antonuis.j
10. 2. 2016 • 13:00

CO je to za obrat - Vjedou si pod kůži?????? snad do vlasů, ne? Pod kůži se dostane někdo někomu v opačném případě, ale termín >vjet si pod kůži< fakt neexistuje a je nesmyslný. A ty dvě jsou jasné, Vereška je nejen hnusná stará vyschlá hydra, co vypadá jak Blanka Matragi, ale i blbá jak putštok, ježibabí hnusný ksicht stařena obludná nechutná s hnusným pohledem a vším. Simona je aspoň v pohodě.

ellenic
9. 2. 2016 • 20:38

daydee Titul z VŠ není záruka na inteligenci, což opět dokazují slova Andrey Verešové . Simona, přestože nemá VŠ, každý její verbální projev v pohodě .

danuska555
9. 2. 2016 • 15:13

Jak dlouho jeste bude veresce 35 !!??? Uz nejmene 10 let, ji je porad stejne 35 !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.