Setkání s Felixem neunesla: Dáda dopadla hrozně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Setkání s Felixem neunesla: Dáda dopadla hrozně!

Dáda Patrasová v průsvitné krajkové halence.
Dáda Patrasová v průsvitné krajkové halence. (profimedia.cz)

Tak to se nepovedlo! Kam se vrtne, tam potká Felixe! I když se tedy tentokrát jednalo jen o hada jménem Felix, Dáda i tak musela svůj žal a trpké vzpomínky zapít vínem. A to v úmorném vedru nebyl dobrý nápad…

Dagmar Patrasová, kterou kdysi milovaly snad všechny děti, to na tiskové konferenci TV Prima přepískla s vínem. Vzhledem k tomu, že alkohol začala požívat poté, co se snažila spřátelit s hadem, který se jmenoval Felix, je možné, že potřebovala zapít všechno neštěstí, které její manžel způsobil. Jméno hada mohlo vše opět připomenout.

,,Na omak je příjemnější než můj manžel,“ snažila se vtipkovat Dáda a vše tak zamaskovat. Její manažerka Alena pak musela zasáhnout a Patrasová hned poté co jí alkohol stoupl nadmíru do hlavy, odjela připraveným autem z konference. 

Na video s Dádou, manželkou Felixe Slováčka, se můžete podívat zde:



Přečtěte si
josie7
5. 8. 2017 • 08:34

Tady mi něco nehraje - zapíjela žal a neštěstí? Vždyť je šíleně šťastná, má přece mladého milence, tráví s ním každou volnou chvilku, podnikají výlety, jsou do sebe zamilovaní, a ke všemu ji občas takhle poránu obšťastní sám Felix - no řekněte holky, kdo z nás to má?

mirkazam
4. 8. 2017 • 18:03

Odporná škaredá osoba...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.