Česká Miss ve spárech dlužníka: Zabaví exekutoři i korunky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Česká Miss ve spárech dlužníka: Zabaví exekutoři i korunky?

Eva Čerešňáková je snoubenkou Martina Ditmara.
Eva Čerešňáková je snoubenkou Martina Ditmara. (Foto: P. Odrazilová, M. Hykl)

Nový šéf soutěže krásy Česká Miss Martin Ditmar (44) se rád obklopuje luxusem a krásnými ženami. Problémy a starosti se však nevyhýbají ani jemu. Kvůli sporu s exmanželkou mu totiž jdou po krku i exekutoři.

Podle centrální evidence exekucí má finanční závazek ve výši 755 tisíc korun. „Je to částka, která vznikla na základě problémů s mou bývalou ženou, se kterou už mnoho let nejsem,“ svěřil Blesku Ditmar, jehož současnou partnerkou je Eva Čerešňáková.

S manželkou se rozešel už před třinácti lety, Ditmar tvrdí, že exmanželce a dvěma dětem, které spolu mají, pořídil luxusní byt v hodnotě několika milionů, zároveň jim prý na alimentech vyplatil více než šest milionů korun,a ni to však vztahy mezi bývalými manželi nezklidnilo.

„Zažalovala mě za to, že neplatím správně výživné v datum, jež mi bylo určené. Já ho ale celé roky platím a není to malá částka. Posílám pětaosmdesát tisíc měsíčně! Bylo mi stanoveno platit výživné k prvnímu dni v měsíci,“ vysvětlil s tím, že on platil vždy patnáctého a tím si zadělal na další nepříjemné problémy.

Ditmar tvrdí, že tuto exekuci, která mu způsobila škodu devět set tisíc korun, už uhradil koncem minulého roku. „Je to nepříjemná situace, týká se však výslovně mého soukromého života a nemá s mými pracovními aktivitami nic společného,“ uvedl a dodal, že s lidskou zlobou nemůže nic dělat. Smutný je i fakt, že vlastní děti, na které platí nemalé peníze, skoro nevídá.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.