Nedvěd »pařil« s ortézou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nedvěd »pařil« s ortézou

František Nedvěd přijel z nemocnice na revers a o berlích.
František Nedvěd přijel z nemocnice na revers a o berlích. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Zdravotní potíže Františka Nedvěda (59) hned tak neskolí! Ten se na akci Českého rozhlasu Legenda se vrací dobelhal o berlích a s ortézou. A kvůli svému nočnímu povyražení musel hudebník podepsat v nemocnici revers.

„Podepsal jsem papír, že můžu umřít nebo přijít o nohu. Pak mi dali ortézu a berle a jsem tu,“ usmíval se spokojeně. Nedvěda stále stíhají zdravotní problémy, které si na podzim přivodil tím, že nešťastně upadl.

Nedvěd se nehnul od svého syna Vojty, jenž mu ten večer dělal řidiče. „Také se věnuje hudbě,“ chválil svého potomka hudebník.

Oslavy opětovného zahájení živého vysílání Noční proud, který bude moderovat sedm českých diskžokejů na stanici Českého rozhlasu Regina, přilákal všech sedm protagonistů. „Pozítří mám narozeniny, tak to slavím dnes,“ řekl deníku Aha! moderátor Martin Hrdinka, jenž se stal s hercem Pavlem Novým králem parketu.

„Daně jsem zaplatil, vše mám v pořádku, o což se hlavně postarala žena, tak jsem ji za to poslal na Kanárské ostrovy. Já jsem nemohl jet s ní, protože jsem chtěl přijít sem.“ vtipkoval Nový. Ten si teď zahraje vedlejší roli v divadelní hře Nadsamec. „Já nadsamec nejsem, takovým volovinám se už nevěnuju,“ dodal herec.

Křehce a zranitelně vypadala zpěvačka Bára Basiková. Dlouho se nezdržela, zazpívala dvě písničky, dostala pusu od Ivana Hlase a odjela domů. Písničku zazpívali i nový objev naší popmusic Patrik Fox, Vlasta Horváth či Jitka Zelenková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.