Misska z děcáku Veronika Kašáková: Vymazala rodiče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Misska z děcáku Veronika Kašáková: Vymazala rodiče!

Veronika Kašáková
Veronika Kašáková (Foto Aha! – Marek Pátek, Jan Tůma, ara)

Kytička se jménem Verunka. Tenhle obrázek si Veronika Kašáková (25) nechala v mládí vytetovat na břiše. I když díky němu »misska z děcáku« našla svou biologickou rodinu, rozhodla se ho teď dát pryč. Co ji k tomu vedlo?

„Kvůli němu mě vyřadili z několika soutěží krásy a teď mi vadí při různých foceních,“ svěřila deníku Aha! modelka. Přitom právě díky tetování si jí v novinách všimli biologičtí rodiče, kteří se domnívali, že byla dávno v adoptivní rodině, a kontaktovali ji. „Ano, je to pravda, ale oni to chápou a nezlobí se na mě,“ usmála se Kašáková a zatnula zuby. Odstranění tetování totiž není žádná procházka růžovým sadem. Je to bolestivý zákrok, kdy se laserem vypaluje každý milimetr černě. Navíc pacient musí ošetření podstoupit několikrát, aby byl výsledek dokonalý. „Tak jako bolí samotné tetování, je i odstranění nepříjemné. Ke zpříjemnění procedury pomohou znecitlivující krémy a ledování,“ řekla korektivní dermatoložka Karolína Kykalová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.