Jiřina Bohdalová chtěla nutně za nemocnou Fialovou: Co jí vzkázala Květina dcera?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiřina Bohdalová chtěla nutně za nemocnou Fialovou: Co jí vzkázala Květina dcera?!

Jiřina Bohdalová chce nemocnou kolegyni vidět.
Jiřina Bohdalová chce nemocnou kolegyni vidět. ( Foto Aha!: Alexandr Malachovský, herminapress.cz)

Nemocná Květa Fialová (85), která bojuje s Alzehimerovou chorobou, se možná brzy uvidí s kolegyní Jiřinou Bohdalovou (84). Hereččina dcera Zuzana Hášová (53) totiž ráda splní její přání, aby mohla maminku navštívit!

Deník Aha! v sobotu otiskl vyjádření Bohdalové, která na Fialovou každou chvíli myslí. „Nejde za ní jít jen tak, třeba to nechce! Je nemocná, nemusí se na to cítit. Řekněte Květině dceři, ať si vezme tužku a papír, jde za mámou a napíše seznam lidí, které by Květa opravdu ráda viděla. A můžu vás ujistit, že přijdeme všichni,“ řekla deníku Aha! Bohdalová. A tak se také stalo, její slova jsme přetlumočili Zuzaně Hášové.



„Jste hodní, že jste mi to zavolali. Maminka určitě paní Jiřinku a další kolegy ráda uvidí. Řeknu jí, že ji chtějí navštívit. Myslím, že by v tom neměl být problém,“ řekla včera deníku Aha! Hášová s tím, že na tom herecká legenda není nejlépe. „Mamince není dobře, není to pro mě jednoduché. Ale jsou dny, kdy jsou světlé okamžiky,“ svěřila se bez dalších podrobností dcera Fialové, která pobývá v Alzheimer centru.

Jiřina Bohdalová je oproti o rok starší Květě Fialové stále vitální! Herečka je za to ráda, ale nedá jí to na Květu a další nemocné kolegy nemyslet. „Já si v klidu řídím auto, jezdím na chalupu a ona chudinka leží a má problémy,“ řekla na adresu Fialové Bohdalová.



Přečtěte si
ararat
27. 5. 2015 • 20:10

Já to vím,že to řekl kdysi Sovák,ale tvá interpretace jeho slov zní tak jako bys už jí přála,aby zemřela,a to je tedy velký hnus,člověk,který poctivě žil a byl plátcem daní,pro budoucnost tvou a tvých dětí,by měl už zemřít jenom proto že už je nepotřebný?Zastav se a začni konečně přemýšlet,i ty zestárneš a určitě bys neočekávala že by si někdo přál tvou smrt ať je ti třeba 80 let.Co se p.Bohdalové kecá,nebo nekecá je úplně jedno,na svůj věk vypadá velmi dobře a je to PANÍ umělkyně ta vytvořila nějaké hodnoty,pro současnou a i budoucí generaci a ty tady po ni pliveš?Nemáš na to žádné právo,ty nejsi nic jenom kus masa a p.Bohdalová je PANÍ BOHDALOVÁ..KAPIŠTO?

ararat
27. 5. 2015 • 07:57

strupe,ty jsi tak primitivní,že lidem přeješ smrt...ty se budeš tak dlouho rouhat až tě něco zaskočí...to jsi opravdu tak hloupá,že nevíš že lidé mohou umírat i mladí,tudíž i ty...ty jsi zlá a nenávistná,závistivá a nepřejícná...a jednou si psala že se mi něco vrátí....ano použiji tvá slova,dej bacha na to aby se to neobrátilo proti tobě,všichni jsme zranitelní,to znamená i ty..kde se v tobě bere tolik hnusu...slíbila jsi že zmizneš a pořád tady smrdíš...

mujbalu
26. 5. 2015 • 13:00

Hraju milionovou hru Blesku, dřív to byla Bleskovka. Koukám, že někdo v denní hře už vyhrál televizi, ale já chci vyhrát ten milion. Tak ve čtvrtek běžím pro Blesk do trafiky! Kdo jde se mnou?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.