Konec Květy Fialové je tady: Nikdo ji nenahradí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec Květy Fialové je tady: Nikdo ji nenahradí!

Květa Fialová trpí Alzheimerovou chorobou.
Květa Fialová trpí Alzheimerovou chorobou. (Foto Aha! – Martin Pekárek, David Turek, Alexandr Malachovský, ara)

Květu Fialovou (85) už na divadelních prknech neuvidíme. Herečka trpí Alzheimerovou chorobou, která jí znemožňuje návrat na jeviště. Momentálně se nachází v pražském Alzheimer centru, které jí poskytuje potřebnou péči.

„Poslední tři roky jsme spolu alternovaly, teď už to zbylo jen na mně…,“ posteskla si Blesku Libuše Švormová, která se tak stala jedinou představitelkou role v divadelní komedii Víš přece, že neslyším, když teče voda.

Fialovou jsme mohli vídat ještě v komediích Štika k obědu a Tři na lavičce, ty se hrály po celé republice dlouhých 18 let. „Nebylo by vhodné, aby Květu někdo nahradil. Vlastně to ani nejde…,“ řekl její kolega Václav Postránecký s tím, že hry budou pravděpodobně staženy z repertoáru.



Přečtěte si
lipno
12. 5. 2015 • 14:32

Ono to ani s těma rusákama nebyla pravda, Rusáci tam nebyli ani ona

ararat
7. 5. 2015 • 20:30

dutchschulz nevím čím se živíš,ale nevím co ti takového vadí,ve své podstatě..poslání není zaměstnání urážet umíš velmi dobře,a zjevně něco postrádáš ve svém životě,jinak není možné psát takové hlouposti,zřejmě si asi hodně nešťastná...ach jo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.