Květa Fialová skončila v nemocnici: Situace je vážná… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Květa Fialová skončila v nemocnici: Situace je vážná…

Květa Fialová
Květa Fialová (Aha! - Alexandr Malachovský)

Legendární Tornádo Lou musela už podruhé v tomto roce do nemocnice. Po krvácení do břicha prodělala Květa Fialová (85) infarkt.

Už týden leží Květa Fialová v jedné pražské nemocnici a nejvíce se o ní samozřejmě strachují její nejbližší. „I když to je právě maminka, která razí učení milovat své nemoci, tak v tuhle chvíli za ni šťastná není. Máme o ni velkou starost,“ svěřila se deníku Blesk její dcera Zuzana. Ta také potvrdila, že herečka prodělala infarkt.

„Dneska poprvé se mi zdála trošku lepší. Ptala se paní doktorky, kdy už bude moct zase začít pracovat... Tak to nás potěšilo, že má chuť do života,“ dodává Zuzana Hášová (53). I když je situace opravdu vážná, tak paní Květa statečně bojuje a nevzdává se. 



Autor:  mpa

Přečtěte si
svatadala
3. 3. 2015 • 19:37

Radovala se z nemocí, z vysokého věku, těšila se na smrt, no tak třeba bude mít brzy opravdu radost. Furt někde lítala, do kde koho se navážela a najednou bude mít strach.....holt to všechno byla póza a kecy. Myslela si, že je nenahraditelná, jo, skvělá herečka, ale na stará kolena působí trochu jako blázen a nevidí si do pusy. Radši a\ť se brzy uzdraví a chová se jako roztomilá, stará a přívětivá dáma.

tulip
12. 2. 2015 • 16:51

Tahle paní tolikrát říkala: Vždyť to je dobře,že mne něco bolí,mám z toho velikou radost,že mám bolesti! Těším se,až umřu a setkám se se svými blízkými a známými.Když jí dr.Pavel operoval,tak řekla:Když se probudím,uvidím Vás,když se neprobudím a umřu,uvidím Vašeho tatínka(spisovatele Oto Pavla).Jestlipak si na to i dnes vzpomene?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.