Míša Maurerová přemýšlí o alkoholu a životě s dvojčaty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Míša Maurerová přemýšlí o alkoholu a životě s dvojčaty

MIchaela Maurerová přemýšlí o životě.
MIchaela Maurerová přemýšlí o životě. (Aha! – David Kundrát, Daniel Černovský, Profimedia.cz, www.hermina.cz)

Každý má někdy těžkou hlavu plnou starostí. Stejné je to i u Michaely Maurerové (35), která se před dvěma lety rozešla s otcem svých dětí podnikatelem Milanem Kožíškem. Jejich manželství zatím stále není rozvedené a někdy je prostě potřeba vyčistit hlavu. Jak to dělá Míša, pomáhá jí alkohol nebo dvojčata?

„Dřív jsem si myslela, že duši si můžu očistit v baru. Po šesté skleničce v dobré společnosti,“ přiznala Maurerová v rozhovoru pro revue.idnes.cz, že i ona měla trochu »rebelské« období. Dnes už však ví, že tudy cesta nevede a očistu duše provádí pomocí fyzické aktivity, zkrátka potřebuje unavit tělo, aby mu její mysl stíhala.

Stejně příjemné jako cvičení, je i pobyt v přírodě s jejími dětmi, dvojčaty Madlenkou a Josífkem. „Taková ta cílená aktivita, kde trávíte čas spolu, máte společné zážitky a hýbete se u toho, dýcháte vzduch a děláte něco jiného, než do sebe necháte vnikat nějaké záření,“ vysvětlila Maurerová její způsob očisty hlavy, který prospívá i dětem.

Michaela se udržuje ve formě jógou, tu si s ní občas zacvičí i její dvojčata. „Cíleně je nenutím, aby chodily na nějaký koníček jógu. Chodí ale třeba do Sokola, což považuji za výbornou průpravu k atletice a vůbec pohybu,“ dodala s tím, že i ona chodila do Sokola.

Zamyslela se i nad otázkou, zda je výhodnější mít rovnou dvojčata, jenže to prý sama nedokáže posoudit, protože jedno dítě nikdy neměla. „Je fajn, že teď jsou parťáci, mají jeden druhého a je s nimi větší sranda. Občas je to pro mě nevýhoda v tom, že jsou přesila,“ zakončila Míša s tím, že co jedno dítě vymyslí, to většinou dvojčata hned udělají.



Přečtěte si
mord
21. 6. 2015 • 14:22

Oxallis stara zavistiva bábo už tady zase zvracis? na ni nemáš a nikdy mit nebudeš hlupáku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.