Sexsymbol Soňa Valentová z Kladiva na čarodějnice se změnila k nepoznání: Zničila ji trojí smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexsymbol Soňa Valentová z Kladiva na čarodějnice se změnila k nepoznání: Zničila ji trojí smrt!

Zničila jí trojí smrt!
Zničila jí trojí smrt! (Foto ara a reprofoto ČT)

Prsa a erotické hrátky předváděla před kamerou jako na běžícím páse. Dnes se slovenská herečka Soňa Valentová (68) straní i společnosti. Naposledy se objevila na veřejnosti na Slovensku před pěti lety. U nás ji nebylo vidět mnohem déle, a když teď zavítala do Česka, naprosto šokovala. Stejně tak jako její životní tragédie.

Místo uhrančivé dámy stařenka bez make-upu. Tak se ukázala v Ostravě na české premiéře amerického muzikálu Sunset Boulevard po boku své dcery Kataríny Hasprové (42), která v něm ztvárňuje hlavní roli. Tvář kdysi jedné z nejkrásnějších hereček, která šokovala svou nahotou ve filmu Kladivo na čarodějnice, je k nepoznání. Ale smutné oči, ve kterých se zrcadlí životní tragédie, jí zůstaly.

Soňa se narodila rok po druhé světové válce jako »náhradnice« za dvě zavražděné sestry. „Moji rodiče chtěli, aby se zachránily jejich děti, tak je dali do internátu. Tam se ukrývalo víc židovských dětí, ale někdo je udal,“ zavzpomínala herečka na sestry, které zemřely v koncentračním táboře v Osvětimi. „Dozvěděla jsem se, že se šly jako by sprchovat a ze sprchy vyšel plyn. Dlouho jsem to nechápala. Jedné mohly být 3 nebo 4 roky a druhé devět let,“ prozradila Valentová s tím, že její rodiče zůstali naživu jen díky tomu, že se schovávali v hrobce evangelického hřbitova. Osud ji navíc v roce 2004 připravil i o manžela, režiséra Pavola Haspru (†74). „Říkala jsem si, že to byla moje nejtěžší postava, kterou jsem musela zahrát. Přesvědčit člověka, že s tou chorobou se dá žít, přestože věděl, že má akutní leukemii, kde nejde pomoci,“ vyprávěla herečka v dokumentu České televize 13. komnata o další životní ráně. Nahotu měla schválenou

Tehdy to nebylo běžné odhalit se ve filmu. Proto jsem to prokonzultovala s manželem a on, protože to chápal jako režisér, řekl, že to tam patří. Že by to měla být tak silná scéna, že si tu nahotu člověk ani neuvědomí,“ popsala Soňa Valentová své nahé scény ve filmu Kladivo na čarodějnice.



Přečtěte si
gaysknirem
4. 3. 2015 • 16:51

Národe začni žádat, aby naši psychiatři léčili a starali se o lidi nemocné, nikoli se dívali v pracovní době na TV, jak jsem zaregistrovala, že se skutečně někde děje.. Oni nemají zájem o lidi, ale jen o peníze. Ale to se stává bumerangem.Když jsou prachy alfa omega apriorita, vymizí úcta k člvoěku, tak jdou někteří na trať nebo se odehraje takový ztkrat jako vBrodě. Člověk žil taky se schizofreničkou, a je jich dnes takových nesledovaných celé mraky. Že nejsou peníze? Ony by i byly.....

gaysknirem
4. 3. 2015 • 16:46

Úroveň určuje nižší, zákonitě, tedy jako retard, či malý fakánek "Kdo to říká ten to je, tomu se to pasuje. Hurá !" Děkuji za pozornost.....

kubajakub
28. 2. 2015 • 12:20

Teda, tady to vypadá. Člověk sem přijde za uherský rok a nestačí se divit - všechno zamořeno od pár zakomplexovaných a prolhaných jedinců, kterým by spíš prospěla návštěva psychiatra! Jako všecko všude, i tady to upadlo absolutně pod úroveň. Někdo se tu jen vytahuje a lže, jako by někoho zajímal. Ubohost.

bella.
28. 2. 2015 • 11:18

3dots Na židovských hřbitovech stačí číst jména. A protože to byli Židé čeští, němečtí, polští atd. , jsou psána i latinkou a najdeš tam i latinkou, kde a kdy byli umučeni.Tedy nejen hebrejština! Na náhrobcích nejsou psány jejich příběhy, ta jména a data jejich likvidace, to jsou samy příběhy. 10 pod sebou jdoucích jmen jedné rodiny s datem 20.5.1942 - Osvětim tak na to umět hebrejsky nemusíš. Tyto nuance ve vnímání té hrůzy patrně ty nechápeš.

mekanik
28. 2. 2015 • 04:55

bel nějaký homosexoprcolízo ti nestojí ani za odpověď

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.