Půjde Erbová do vězení? Exekutorská komora mluví o napadení a podává trestní oznámení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Půjde Erbová do vězení? Exekutorská komora mluví o napadení a podává trestní oznámení!

Půjde Vlaďka do vězení?
Půjde Vlaďka do vězení? (Foto: pro Aha! - Denisa Hanerníková, Herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz)

Ranní incident, který se odehrál v Černošicích u domu Vlaďky Erbové, bude mít podle všeho velmi vážnou dohru. Zatímco modelky tvrdí, že šlo o nehodu, Exekutorský úřad to vidí jinak a podávání na ni trestní oznámení.

„V Černošicích dnes došlo k napadení vykonavatele. Pokus o soupis movitých věcí skončil útokem manželky dlužníka na zaměstnance soudního exekutora. Najela do něj automobilem Mercedes-Benz GL 350, který byl posléze zajištěn. Napadený je v současné době v péči lékařů. Exekutorský úřad Praha 5 podává na útočníka trestní oznámení, a to pro ublížení na zdraví a maření úředního výkonu,“ píše se v prohlášení Exekutorského úřadu, který se vyjadřuje k incidetu Erbové-Řepkové.

„Dlužník čelí dvěma exekucím, které vede soudní exekutor kvůli dluhům na výživném. Jde tedy o přednostní pohledávku. Alimentační nárok dvou dětí je v rámci exekuce vymáhán již od července 2013. Celková dlužná částka činí zhruba jeden milión korun. Před úředním výkonem sekundárních způsobů provedení exekuce byly nejprve řádně vyčerpány způsoby primární, které však byly zcela neúspěšné,“ říká se ve vyjádření, které tedy upřesňuje, že exekuce jsou na jméno Tomáše Řepky, nikoliv Vlaďky Erbová.



„Exekutorská komora ČR považuje daný případ za další negativní důkaz stoupající agresivity neplatičů. Registruje desítky napadení vykonavatelů ročně. K poslednímu ataku došlo minulý týden, kdy dlužník zbil vykonavatele Exekutorského úřadu Cheb. Exekutorská komora ČR se coby dohledový orgán snaží předcházet útokům na zaměstnance exekutorských úřadů všemi prostředky,“ vysvětluje Exekutorský úřad.



Přečtěte si
xsedmikraska
29. 5. 2014 • 20:15

No, tak díky televizi jsem mohla kouknout do útrob toho auta. U vnitř obrazovka jako "kráva" velká, tak to ať mi nikdo netvrdí, že osoba sedící za volantem neviděla dozadu. Asi fakt byla naštvaná a čekala, že exekutor se lekne a uskočí. Holt neměl tak rychlou reakci. Ono by bylo někdy dobré ten svůj zlostný temperament trochu krotit. Matka dvou dětí by měla být trochu uvážlivější ve svých skutcích. Ale naštěstí exekutor žije, ještě že to byl tak statný chlapík. Kdyby takhle nabrala křehkou ženu????

va45
29. 5. 2014 • 15:54

Nesuď všechny ženský podle té tvé.Řepková s Řepkou a dětima žili v pohodě.Do cesty se jim připletla šlapka.

jarypadlo
29. 5. 2014 • 15:51

Alexo-lexo,kdybych něco podobného nezažil na vl.kůži,nepsal o tom.Kdejaká čuba co u soudů jen lže a špiní všechny okolo má vždy přednost.Ta moje s.vině přinesla rodině syfla a obvinila všechny okolo,sama ovšem nikdy nedokázala nic.Ale hlavně chtěla z alimentů na děti živit sebe,zahálet a s potěšením jak se jiní pachtí.Řepová bude to samé-jen v jiné rovině.

va45
29. 5. 2014 • 10:35

Tebe musela stará pěkně vytočit.

alexa-lexa
29. 5. 2014 • 10:22

jarypadlo.... Prober se sám,tady přeci nejde o jeho ex, ale o alimenty na děti!!!! A sou je vypočítal podle jeho možností,takže má platit,co mu soud určil!!! Do toho srabu se dostaly sami ty dvě vymaštěný hlavy,tak ať si neztěžují!! Pokud Řepák nereagoval na upomínky,je to jeho blbost,kdyby dlužil měsíc nebo dva,asi by se dalo říct,že je to přehnané,ale on na ty svoje děti dluží milión,takže sory rypadlo,ale nezaslouží si být politován,litovat může jen sám sebe a to za to,jakej je vůl,když poslouchá,co mu "poradí" ta jeho cikorka!!!! A pokud jde o jeho děti,tak dcera se pokoušela za ním do Černošic přijet,ale cigaňa na ní zavolala policajty a vysmála se jí,takže ať teď "platí" oba dva za to jaký jsou hlupáci!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.