Erbová přejela exekutora a sesypala se! Hrozí jí 3 roky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Erbová přejela exekutora a sesypala se! Hrozí jí 3 roky

Vlaďka Řepková nešťastnou náhodou zranila exekutora.
Vlaďka Řepková nešťastnou náhodou zranila exekutora. (Foto Aha! - Daniel Černovský, David Malík, koláž Ahaonline.cz)

Jako by nestačilo, že se vnadná modelka musí vyrovnávat s důsledky nedořešené minulosti manžela Tomáše Řepky (40) a ještě rozdýchává návštěvu exekutorů z minulého týdne, přišla další rána! A tentokrát doslova, protože Vlaďka se stala účastníkem nepěkné srážky. A znovu v tom byl exekutor...

Vlaďka Erbová se dnes navezla do exekutorů, a to naprosto bez nadsázky. Ráno před svým domem nasedla do auta a při výjezdu srazila pracovníka exekutorského úřadu, který přišel zabavovat majetek kvůli dluhům Tomáše Řepky na výživném. Erbová tvrdí, že se zkrátka nedívala pořádně do zrcátek (nebo měla muže v tzv. slepém úhlu) a vše tedy byla neštěstná náhoda. Tak nebo tak, muž musel okamžitě do nemocnice.

 Zaměstnanec úřadu naštěstí nebyl zraněn vážně. Byl převezen do pražské FN Motol. "Sražený muž byl pouze lehce zraněn. Převezli jsme ho do motolské nemocnice," řekla Blesk.cz mluvčí záchranářů Tereza Vojtová. Později odpoledne pak Erbová prohlásila, že podle jejích informací už byl zraněný propuštěn domů, takže to snad nebylo vážné.

K celému incidentu se nám vyjádřila sama Erbová, která po celou dobu telefonátu usedavě plakala. "Věděla jsem, že přijedou, tak jsem vzala rychle syna a chtěla jsem ho odvézt do školky, aby to neviděl. Skočila jsem do auta, a jak jsem byla rozrušená, podívala jsem se jen do pravého zrcátka. A k tomu jsem přepínala CD přehrávač. Já jsem ho fakt neviděla. Je mi to líto," popsala nehodu s tím, že sražený exekutor po nárazu komunikoval a do sanitky sám nastoupil.

Exekutorská komora si nicméně nemyslí, že šlo o náhodu, ale považuje zranění svého člena za napadení. Na modelku tedy podává trestní oznámení. Pokud by soud prokázal, že Erbová srazila muže úmyslně, hrozí jí až tři roky vězení. Tomáš Řepka, který vlastně nepřímo celou polízanici způsobil, se k ničemu nechtěl vyjádřit a s novináři se nebavil. Ostatně se mluví o tom, že jeho druhé manželství je v těžké krizi a schyluje se k rozvodu. Tento incident vše zřejmě ještě výrazně urychlí...



Přečtěte si
zzapp
30. 5. 2014 • 18:25

paralenka.... Ale blbost. Vem si paralen. Chlapa od rodiny nikdo "neodtáhne", nesmysl že jen hodně nespokojený odejde. Kterákoli si usmyslí,...dostane ho kam chce /viz šeredová x buffon, rozvod kvůli staré 40leté krávě, která vymetla kdejaký pelech a Aleně se nemůže vzhledem vůbec rovnat. a děti taky nejsou to, co by ho udrželo u rodiny/. Chytrolíne, jdi radit bábám na pavlač.

kordulka54
29. 5. 2014 • 17:40

Jaký 3roky ,,nepozornost ano kolik jiných dalších je za toto na svobodě ??třeba Rolincová ,Jakubisková atd...prostě podmínku a hotovo nikoho nezabila exekutor chodí a mluví dýchá dýchá!!nemá se motat kolem auta ..vono tech exekutoru je taky dost!

prroud
29. 5. 2014 • 11:10

A svata pravda je,ze nikdo nikoho neodtahne nikam proti jeho vuli! Musej na to bejt aspon dva!

prroud
29. 5. 2014 • 11:09

,bohuzel,mladejm to holt pada z hlav dolu do spodniho pradla........hodne z nas nebylo zamlada lepsich,ruku na srdce

6010
29. 5. 2014 • 09:20

Divím se, že se tu většinou probírá jen Erbová, ale o Řepkovi skoro ani slovo.A přitom on je hlavně na vině.Kde v tu dobu byl? Zalezl do baráku jako krtek? Ona chtěla zachránit auto od exekuce, neměla by jak vozit děti , ale o to vše se měl postarat hlavně on a tento karambol by se třeba nestal.To je nějaký chlap, když se neumí postavit problému čelem?Nechává to vše na ní? Je to lotr.Stačilo ho sledovat na hřišti, pak údajně vykradl nějakou pokladničku fotbalistům, neplatí alimenty, o snížení si zažádat nejde.Je to vůl.Že si ho brala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.