Jak být na jaře sexy: Pánové z vás budou šílet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jak být na jaře sexy: Pánové z vás budou šílet!

Buďte na jaře pořádně sexy!
Buďte na jaře pořádně sexy! (scom)

Každá žena občas potřebuje zdvihnout sebevědomí, ať už je zrovna »na lovu«, nebo v dlouholetém vztahu. A právě jarní měsíce jsou pro takové »hrátky« naprosto ideální. Dámy si zkrátí sukně, odhalí lýtka a zvolí si lehčí a dráždivější blůzky. Ale není to jen v oblečení. Aha! vám poradí jednoduché a dostupné triky, abyste byla neodolatelná, zkrátka sexy!

Oblékněte krajku

Je ženská, rafinovaná, neuvěřitelně svůdná a přitom tajemná. Když si obléknete halenku s krajkou, budete pro pány mnohem zajímavější než kolegyně v tričku s obřím výstřihem. Muži mají rádi fantazii, a ta na jaře pracuje na plné obrátky. Pořiďte si minimálně jeden krajkový top, šaty nebo alespoň podprsenku.

Na rty patří rudá

Nic vám nepřidá na dráždivosti tolik, jako obyčejná rtěnka. Postačí vám ta z drogerie za pár korun. Fialové a korálové tóny jsou sice in, vy ale vsaďte na sytě červenou. Vaše rty budou k nakousnutí stejně jako ovoce.

Noste podpatky

Ranní dobíhání tramvaje a odpolední maraton po městě je pohodlnější zvládat v teniskách. Ale teď na jaře jste se konečně zbavila kozaček a tak obujte svůdné lodičky. Podpatky z vás udělají ženu vamp! Prodlouží siluetu, opticky zeštíhlí nohy a přidají pár centimetrů.  Jehly jsou sexy i proto, že váš zadeček a boky se při chůzi pohupují ze strany na stranu.

Používejte parfém

A noste ho pořád v kabelce. Správě zvolená provokativní, štiplavá, dráždivá vůně dokáže s vaším sebevědomím (a s muži kolem vás) dělat divy. Na jaře vyzkoušejte tóny pižma, cedru, lilie, jasmínu nebo vanilky.

Autor:  efr

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.