Odvážná žena: Útočníkovi rozdrtila penis! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Odvážná žena: Útočníkovi rozdrtila penis!

Ročně jsou v českých ulicích přepadeny tisíce lidí. Útočníci si většinou vybírají za oběti ženy nebo důchodce.
Ročně jsou v českých ulicích přepadeny tisíce lidí. Útočníci si většinou vybírají za oběti ženy nebo důchodce. (: ara)

Na temnou prosincovou noc roku 1953 nemohla F. D. (18) dlouho zapomenout. Spolu se svým milencem Albertem M. (34) šla pozdě v noci přes park v Nitře z vinárny do hotelu, kde měli ubytování. Mladá slečna tam ale tehdy málem nedošla.

Dvojici v liduprázdném parku přepadl recidivista Ján Nemčík (22). Nejprve muž třikrát udeřil dřevěným kůlem do hlavy Alberta, poté se vrhl na mladičkou ženu. Tu srazil na zem, zlomil jí ruku a rozbil hlavu. Zatímco Albert se na svou přítelkyni vykašlal a poté, co se probral z bezvědomí, zbaběle utekl, Nemčík se věnoval své oběti.

Ženu chtěl znásilnit a oloupit. F. D. se ale bránila všemi silami! Ačkoli ležela v blátě a útočník byl mnohem silnější, kopala kolem sebe jako smyslů zbavená. Nakonec se jí podařilo recidivistu zasáhnout mezi nohy a on v bolestech znásilňování vzdal. Duchapřítomná F. D. ubránila svou čest a nakonec i majetek.

Zlaté hodinky, po nichž se Nemčík ještě sápal, si rychle schovala do úst. Pachatele nakonec usvědčil hlavně velký šrám na přirození a také špinavé a zablácené oblečení, které neslo otisk ženiny lodičky. Ján byl za své surovosti nakonec odsouzen k 16 letům vězení.

Přečtěte si
anot
12. 12. 2012 • 22:40

dobře udělala,že útočníkovi rozdrtila pnis,ještě mu ho měla ukousnout

winterfreshka
12. 12. 2012 • 12:13

Z Horní dolní???? Dneska je to tu jedna velká-černá kronika.Zatnul Vám Nosál tipec,škrabáci???!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.