Sadista ženám ukusoval bradavky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sadista ženám ukusoval bradavky!

Muž ženám ukusoval bradavky a poté je brutálně zmlátil.
Muž ženám ukusoval bradavky a poté je brutálně zmlátil. (Profimedia.cz)

Psal se rok 1958 a krásní mladí manželé vychovávali v Bratislavě dvě malé děti. Lada H. (24), jemná a citlivá žena, na svém manželovi Stanislavu H. (25) doslova lpěla. Otec rodiny byl vzdělaný muž a měl úspěchy v zaměstnání i u žen. To vše v něm ale už od mládí probouzelo nadřazenost a povýšenectví. Stanislav měl však špatných povahových rysů ještě trochu víc... Byl šíleným sadistou!

Už za mlada dělil ženy do dvou kategorií, na plnohodnotné a méněcenné. Pro svá dobrodružství si vybíral ženy z jeho pohledu méněcenné, protože jen k těm si násilí dovolil. Při náznaku odmítnutí pak začínal běsnit. To ženu surově svlékl, před znásilněním ji chladnokrevně nahou zbil a při znásilnění samotném jí prokousl prsní bradavky. Jeho oběti končily i v nemocnici, jako zázrakem se ale násilníkovy činy k policii nedostaly. Ve svých výstřelcích pokračoval i po svatbě, ne vždy se jeho sadismus projevoval, doma se ale k manželce agresivně nechoval.

Jednou v roce 1961 si domluvil soulož s náhodnou milenkou. Ženu pak napadl už na chodbě domu, strhal z ní oblečení, zle ji pokousal na prsou a ukousl jí bradavku. Rukou jí drásal přirození, a když upadla do bezvědomí, znásilnil ji a poté ji zkopal. Nebohou ženu nalezli až druhý den, přežila jen s velkým štěstím. To už ale dostali na popud lékařů případ policisté a ještě ten den Stanislava zatkli. Podle psychologů to byl sexuální psychopat se sadistickými sklony, ale své jednání mohl ovládat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.