Vražda v Praze na Černém Mostě: Jak zemřeli dva lidé, je záhadou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vražda v Praze na Černém Mostě: Jak zemřeli dva lidé, je záhadou!

V bytě na Černém Mostě v Praze našli dva mrtvé. (20. ledna 2024)
V bytě na Černém Mostě v Praze našli dva mrtvé. (20. ledna 2024) (Blesk.cz - Václav Burian)

Ve sklepení domu v pražské Doležalově ulici na Černém Mostě se našla dvě mrtvá těla. Kromě toho, že jedna osoba zemřela rukou vraha, kriminalisté zatím nechtějí nic říct. Co se na místě stalo, zůstává proto záhadou.

Policisté vyšetřovali na místě v sobotu večer několik hodin. Dosud však neřekli, že by mělo jít o dvojnásobnou vraždu. Zároveň ale nepotvrdili, že jde o vraždu a sebevraždu. Podle informací Aha! se těla našla ve sklepení domu v místech, kde má být podle místních lidí sklad večerky. Jednou z mrtvých je prý prodavačka. Kdo je druhá osoba, je zahaleno tajemstvím.

V bytě na Černém Mostě v Praze našli dva mrtvé. (20. ledna 2024)

Video se připravuje ...

„Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu vražda. Jak zemřela druhá osoba, nadále zjišťujeme,“ řekl policista Jan Rybanský, který tentokrát neřekl pohlaví, věk a vlastně ani jiné okolnosti případu. „Až to bude možné, řekneme více informací,“ dodal. „Všechny nás tu obešli, ale nikdo nic nevíme. Neslyšeli jsme ani žádnou střelbu,“ řekl Aha! muž, který v domě bydlí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.