Tragédie na olomouckém nádraží: Mladík se upálil na nástupišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tragédie na olomouckém nádraží: Mladík se upálil na nástupišti!

Na této odstavné koleji se na olomouckém hlavním nádraží včera ráno upálil mladistvý hoch.
Na této odstavné koleji se na olomouckém hlavním nádraží včera ráno upálil mladistvý hoch. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Život velmi mladého člověka, který byl těsně před prahem dospělosti, vyhasl včera ráno na odlehlém nástupišti olomouckého hlavního nádraží. Podle policistů se upálil.

„Od rána vyšetřujeme smrt mladého člověka, který byl nalezen na nástupišti vlakového nádraží v Olomouci. S největší pravděpodobností šlo o sebevraždu. Okolnosti této tragické události zjišťujeme. Příčinou úmrtí byla patrně manipulace s ohněm,“ uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Ohořelé torzo

Na místě zasahovali hasiči, mladíkovi však už nebylo pomoci. „Mohu potvrdit, že dnes ráno zasahovala jednotka ze stanice Olomouc na hlavním nádraží v Olomouci u tragické události. Na místě byl náš vyšetřovatel, který spolupracuje při zjišťování příčin a okolností této události s kriminalisty. S ohledem na rodinu a pozůstalé nebudeme ale sdělovat další podrobnosti,“ sdělila mluvčí hasičů Lucie Balážová.

Její kolegyně ze zdravotnické záchranné služby Lucie Mikisková k tomu doplnila: „Záchranná služba na místě nezasahovala. Z naší strany byl poslán na místo až po šetření policie koroner k ohledání těla zemřelého, respektive k ohledání ohořelého torza.“ Motiv činu policie nezveřejnila. Vzhledem k tomu, že jde opravdu o mladistvou osobu, uvalili na další informace vyšetřovatelé přísné embargo.

Nádraží bez problémů

Provoz nádraží událost příliš neovlivnila. „Tato tragédie si na několik hodin vyžádala omezení provozu vlaků na třech kolejích. Pouze u jedné se nachází nástupiště, dopad na cestující tak byl minimální,“ sdělil Aha mluvčí Správy železnic Pavel Tesař.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.