Farář s uříznutým penisem: Leží v kómatu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Farář s uříznutým penisem: Leží v kómatu!

Ilustrační foto
Ilustrační foto (archiv)

Stav faráře (61) z Českobudějovicka, kterého našli v tratolišti krve údajně s uříznutým penisem, je stále velmi vážný. Lékaři ho dokonce přesunuli na anesteziologicko-resuscitační oddělení, uvedli do umělého spánku a napojili na plicní ventilaci.

Děsivý případ z menší jihočeské obce je stále zahalen tajemstvím. „Pan farář je na tom pořád stejně. Snad se jeho stav zlepší. Nové informace pro vás ale nemám a neměl by je ani pan generální vikář David Henzl,“ řekla Aha! sekretářka na českobudějovické diecézi. Policisté už dříve vyloučili, že by v obci oblíbenému faráři někdo ublížil.

Život mu zachránilo to, že měl sjednanou schůzku se starostkou, na kterou ale nepřišel, a tak se po něm začalo pátrat. Za asistence policie pak hasiči vyrazili na faře troje dveře a našli ho zakrváceného ležet na zemi. Zdroj deníku Aha! tvrdí, že si duchovní nic nepamatoval. Lékaři mu prý zajistili životní funkce, jenže v nemocnici se jeho stav začal horšit. „Než ho uvedli do umělého spánku, velmi špatně mluvil a nehýbal polovinou těla,“ řekl zdroj Aha! Dosud ani racionálně nevysvětlil, proč si uřízl penis. Údajně se měl dostat do psychotického stavu, při kterém může člověk ublížit sám sobě. „Vypadá to na nějaký virový původ,“ dodal zdroj Aha!.

Přečtěte si
AHel
23. 11. 2023 • 11:10

Je nutné o tom psát? Není. Je to neštěstí a veliké po všesch stránkách a velmi choulostivé, že jde o kněze. Oni nejsou lidi, jsou poslové Boha, život vidí jinak, tedy měli by, proto jsou kněžími i když do jisté míry ale jen do jisté miry by život měli znát.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.