Policie vyšetřuje polského kněze: Sexuální orgie až do bezvědomí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Policie vyšetřuje polského kněze: Sexuální orgie až do bezvědomí!

Farář Tomasz Zmarzły se těšil velké oblibě věřících.
Farář Tomasz Zmarzły se těšil velké oblibě věřících. (Foto Facebook)

Polský farář Tomasz Zmarzły (48) bude v dalších dnech čelit nejen kárné komisi v čele s biskupem sosnovským, ale také výslechu polské policie. V bytě na faře v městě Dąbrowa Górnicza nedaleko Katovic totiž organizoval večírek, k němuž kromě placeného prostituta přizval také další kněží. Během něj se ale tak ládovali tabletkami na podporu erekce, že prostitut upadl bezvědomí!

Jeden z účastníků okamžitě zavolal záchrannou službu, kněz však lékaře odmítal do svého bytu vpustit, čímž zásadně dotyčného ohrozil na zdraví a životě. Lékařům proklestila cestu až policie! „Státní zastupitelství vede řízení ve věci neposkytnutí pomoci osobě v ohrožení života,“ uvedl prokurátor Czesław Kurpiś.

Kněz tak může vyfasovat až tři roky... Zpovídat se ale vikář Tomasz bude také svým vysoce konzervativním věřícím. Ze všeho nejdřív kategoricky popřel, že by „kdy pořádal homosexuální orgie“, o tom, co se v bytě chystá prý nevěděl a označil to za „satanskou zábavu“!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.